Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Advertorial Instra

Anuntam cu mandrie si bucurie incheierea cu succes a unui proiect pe cat de complex, pe atat de interesant si provocator – Centrul de instruire INSTRA.
Cu blocaje de activitate, cu o succesiune de echipe de implementare si aproape toate cutumele unui proiect POSDRU – la un moment dat pus intr-un sertar chiar de catre initiatori – proiectul INSTRA a reusit prin foarte multa munca si aproape pe ultima suta de metri sa gaseasca o cale catre succes. Aceasta cale a fost desenata de profesionalismul oamenilor implicati, de o intelegere acurata a obiectivelor si corectitudinea aplicarii reglementarilor autoritatilor.
 

Fapul ca acest proiect se incheie cu realizarea indicatorilor in proportie de 100%, cu mentinerea in liniile bugetare anuntate in debut si cu un grup tinta care isi doreste continuarea activitatilor educationale realizate, reprezinta un castig pentru toti beneficiarii proiectului, dar si pentru autoritati.
Da, se poate!

Iany Morosanu, Manager proiect INSTRA

INSTRA IN CIFRE
Perioada de implementare: februarie 2011-august 2014
Lider de proiect: Uniunea Romana de Transport Public
Parteneri: Universitatea Politehnica Bucuresti – CEPETET, Centrul pentru Promovarea Energiei Curate si Eficiente in Romania – ENERO, Regia Autonoma de Transport Bucuresti, Asociatia Generala a Inginerilor din Romania.

Articole similare