Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Tabita Tour investeste in flota si in servicii

Tabita Tour si-a extins flota de transport cu patru autocare noi, doua Setra ComfortClass 517 HD si doua Mercedes-Benz Tourismo 17RHD, care vor intra pe cursele internationale de linie si pe charterele turistice operate de compania bistriteana. Vehiculele au fost livrate luna trecuta, iar momentul a fost marcat de o conferinta de presa inedita, organizata la bordul unuia dintre noile autocare, cu care s-a calatorit pana la Castelul lui Dracula din Pasul Tihuta.
 

Pe langa investitia de 1,3 milioane de euro in vehicule, Tabita Tour a mai alocat aproape tot atat in dezvoltarea unui terminal de imbarcare/debarcare a pasagerilor si achizitionarea unui sistem ERP, pentru vanzarea mobila a biletelor pentru rutele externe.

Tabita Tour, compania din grupul Filadelfia responsabila cu transportul intern si international de pasageri, transporta anual 150.000 de calatori pe cursele internationale si nu mai putin de 360.000 pe cele interne. Pentru a face fata cererilor tot mai mari, inclusiv pe segmentul transportului turistic, dar si pentru a pregati alte linii internationale noi, operatorul bistritean a achizitionat patru autocare noi: doua Setra ComfortClass 517 HD si doua Mercedes-Benz Tourismo 17RHD. In plus, la sfarsitul anului trecut a mai fost livrat un Mercedes-Benz Tourismo intr-o configuratie de exceptie, vehiculul fiind prevazut, printre altele, cu monitoare individuale pentru fiecare loc, cu conexiune USB, perna si patura.
Flota de transport Tabita Tour ajunge astfel la 61 de vehicule, dintre care mai mult de jumatate sunt utilizate la extern.

Focus pe transportul international
Tabita Tour opereaza linii regulate catre Italia, Franta si Spania. Aceasta din urma este si cea mai importanta relatie, cu 23 de agentii in teritoriu, si se vizeaza ocuparea primei pozitii in ceea ce priveste volumele de pasageri transportati. Alte doua agentii sunt deschise in Italia si una in Franta, la Nisa. Anul trecut, Tabita Tour a lansat un produs nou, in parteneriat cu o alta companie din grup, Filadelfia Turism. Este vorba de curse charter cu autocarul pe diferite destinatii turistice din Europa si Turcia.
Autocarele Tabita Tour parcurg in fiecare an 10 milioane de kilometri, astfel ca innoirea permanenta a flotei in vederea mentinerii standardului ridicat de calitate este esentiala. Investitia in cele patru autocare noi se ridica la 1,3 milioane de euro, din care 15% au fost asigurati din fonduri proprii, iar restul, printr-un contract de finantare. Investitia se doreste sa fie recuperata in cinci ani, insa cel mai probabil se va merge pe o amortizare …

Articole similare

Ad