Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Opt Scania Beulas au innoit flota Eurolines

Grupul Eurolines a investit nu mai putin de 2,4 milioane de euro in innoirea flotei de transport, prin achizitionarea a opt autocare noi Scania Beulas Glory. Vehiculele au fost livrate la sfarsitul lui iunie si vor intra in operare, pentru inceput, pe cursele de linie efectuate catre Germania. Patru dintre ele au fost prezentate presei, partenerilor si furnizorilor Eurolines cu prilejului unui eveniment organizat la Comana, in apropiere de Bucuresti. Drumul pana acolo a fost facut chiar la bordul autocarelor Beulas Glory, care au impresionat prin silentiozitate si confort.
 

Eurolines Romania ataca piata de transport international cu opt autocare noi Scania Beulas si un concept inovator de servicii la bord. Vehiculele, cu dimensiuni 13.900×2.550×3.795 mm (Lxlxh), au trei axe si o capacitate de transport de 57 de locuri. Gratie configuratiei similare autocarelor supraetajate, cu postul de lucru al soferului pozitionat la nivel coborat si salonul pasagerilor amplasat pana deasupra acestuia, modelele Glory beneficiaza de un spatiu generos de depozitare la nivelul calelor, de 15 m3, foarte important pentru cursele internationale de linie. In premiera pentru transportul de persoane din Romania, autocarele au fost echipate cu opt locuri „business“ in partea din fata, care asigura spatiu mai mare intre scaune, pentru un plus de confort, si sunt prevazute cu prize individuale cu alimentare 220 V si sistem propriu de entertainment (disponibil in scurt timp). Nu s-a stabilit definitiv care va fi diferenta de pret dintre cele doua clase de calatorie – „eco- nomy” si „business” – insa locurile preferentiale vor fi cu maximum 10% mai scumpe.
Toate autocarele dispun de conexiune Wi-fi si in plus calatorii au acces la automatele de sandvisuri si de bauturi calde si reci. Foarte interesant este si sistemul de urmarire a autocarelor online pe site-ul Eurolines, astfel ca nu doar pasagerii, ci si rudele acestora sau cei care ii asteapta pot vedea in orice moment cand vor ajunge vehiculele la destinatie. „Incercam prin acest model nou de transport sa cream experiente placute celor care beneficiaza de serviciile noastre, acesta fiind cel mai bun mod de a ne fideliza clientii. Obiectivul nostru este ca in maximum trei ani flota sa fie complet innoita si pe viitor sa nu mai operam vehicule mai vechi de trei ani“, a precizat Dragos Anastasiu, presedintele grupului Eurolines.
Contractul de leasing a fost incheiat pe sase ani si jumatate, insa pentru a respecta obiectivul privind varsta autocarelor de maximum trei ani fie se va incheia mai devreme contractul, fie vehiculele vor fi vandute, iar achizitia se va refinanta.

Silentioase si confortabile
Patru dintre autocarele Scania Beulas au fost prezentate oficial la sfarsitul lui iunie, cu prilejul unui eveniment organizat la Comana. Iar drumul pana acolo a fost facut chiar la bordul noilor vehicule propulsate de motoare Scania de 13 l si 440 CP, Euro 5. Desi puternic, motorul mentine un regim de functionare economic, …

Articole similare

Ad