Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Iveco Bus mizeaza pe eficienta si economie

Obiectivele Iveco Bus odata cu trecerea la Euro 6 au fost reducerea costurilor totale pe durata de viata a vehiculului si, in acelasi timp, diminuarea amprentei de carbon. Iar noua generatie de motoare Tector si Cursor s-a ridicat la nivelul asteptarilor, reusind doar cu tehnologie SCR (reducere catalitica selectiva) sa indeplineasca norma de poluare impusa de legislatie si sa maximizeze in acelasi timp performantele. Gama de vehicule Euro 6 destinate transportului de persoane acopera toata paleta de aplicatii, de la minibuze (gama Daily) la autobuze urbane (Urbanway), interurbane (Crossway) si autocare (Magelys).
 

Urbanway este un vehicul foarte eficient, gratie noilor motoare Euro 6 Hi-eSCR Tector 7 si Cursor 9, care inregistreaza performante remarcabile in materie de consum de carburant. Salonul pasagerilor a fost, la randul sau, optimizat, prin folosirea unui nou model de scaune, sistem de iluminare LED si agregat de aer conditionat foarte eficient. Urbanway este disponibil cu motorizare diesel, CNG (Cursor 8) sau hibrid diesel-electric, in variante de lungimi de la 10,5 la 18 m.
Crossway este recunoscut pentru productivitatea sa si poate fi comandat in variante de 10,8, 12 si 13 m lungime. In functie de aplicatie sunt disponibile versiunile LE City (low-entry) si LE Line pentru transportul suburban si interurban, Line si Pro pentru interurban si intercity.
Magelys se evidentiaza printr-un nivel ridicat de tehnologie, atat in ceea ce priveste trenul de rulare, cat si la capitolul sisteme de siguranta activa si pasiva. Autocarul, de 12,2 sau 12,8 m lungime, este propulsat de motorul Cursor 9 de 400 CP, avand cuplu maxim de 1.700 Nm. Designul nou, tehnologia LED, interiorul …

Articole similare

Ad