Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Presiunea in pneuri este cheia eficientei

Cyber™ Fleet reprezinta cea mai recenta solutie pentru flote oferita de Pirelli Truck. Aceasta se concentreaza asupra costurilor de operare si ajuta la gestionarea unor aspecte cheie care, insumate, reprezinta aproape 40% din costurile totale: combustibil si anvelope (achizitie, reparatii, mentenanta). Cheia o reprezinta monitorizarea presiunii pneurilor, care joaca un rol critic in ceea ce priveste performanta. Rularea la o presiune mai scazuta sau mai ridicata fata de cea recomandata de producator determina o rezistenta la rulare marita, o uzura neuniforma, dificultati in controlul vehiculului si o crestere a distantelor de franare si contribuie la impactul negativ asupra economiei de combustibil, duratei de viata a anvelopei si sigurantei la volan.
 

Testele au demonstrat ca o monitorizare constanta si in timp real a presiunii si temperaturii anvelopelor reduce cheltuielile cu carburantul cu pana la 1.000 de euro/camion/an, la care se adauga beneficiile in materie de siguranta.
Fie ca este vorba de transportul de persoane sau de bunuri, national sau international, Cyber™ Fleet ofera o serie de beneficii, printre care se numara eficienta costurilor, cresterea randamentului kilometric al anvelopelor, siguranta si securitatea.
Umflarea corecta a pneurilor este esentiala pentru o rezistenta la rulare minima; cu ajutorul Cyber™ Fleet, clasa de eficienta energetica indicata pe eticheta poate fi mentinuta, iar beneficiile pot fi maximizate printr-o economie mai mare de combustibil.
Daca pneurile au presiunea corecta, atunci anvelopele se uzeaza mai putin, mai uniform si rezista mai mult timp. O versiune a Cyber™ Fleet – versiunea „dinamica” – va permite, de asemenea, sa vizualizati kilometrajul efectiv parcurs.
Monitorizarea presiunii si a temperaturii ajuta conducatorul auto si/sau administratorul flotei sa evite penele si sa previna accidentele.
Pozitia fiecarei anvelope poate fi monitorizata constant, oferind si o verificare a vehiculului (in afara de verificarea individuala a anvelopelor), …

Articole similare