Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ideal pentru curse VIP

Noul Isuzu Visigo Euro 6 se remarca prin silentiozitate, usurinta in manevrare si un confort deosebit pentru pasageri, gratie numeroaselor echipari, foarte multe incluse in configuratia de baza. Autocarul, de 36+1+1 locuri, este cochet si poate fi folosit cu succes pentru servicii shuttle, curse turistice si VIP. Cu prilejul unui test-drive Bucuresti-Ploiesti si retur am parcurs mai multe tipuri de drum, cu regim de trafic urban, interurban si autostrada, si am putut aprecia regimul economic de lucru al transmisiei AS-Tronic, precum si confortul ridicat de care se bucura soferul la bordul Visigo.
 

Spre deosebire de versiunea precedenta Euro 5, Isuzu Visigo este propulsat acum de motorul Cummins Euro 6 turbodiesel common-rail de 6,7 l, care dezvolta 254 CP la 2.100 rpm. Cuplul motor de 1.000 Nm este atins pe o plaja de la 1.200 la 1.600 rpm, iar tandemul cu transmisia automata ZF AS-Tronic cu sase trepte plus marsarier a fost o alegere inspirata pentru inginerii turci, intrucat autocarul este agil, sprinten si silentios. Schimbarea treptelor de viteza se face lin, la o turatie de 1.500 rpm, iar la viteza de 60 km/ora se ajunge deja in treapta a sasea, cu 1.050 rpm, obtinandu-se un consum optim de carburant. La viteza maxima de 100 km/ora, atinsa pe autostrada A3, turatia motorului a ajuns la 2.000 rpm, insa, in medie, viteza de deplasare in trafic interurban este mai mica si, implicit, si turatia.
Noul Visigo este oferit doar cu transmisie automata ZF. Retarderul Voith poate fi actionat atat de la maneta, cat si de la pedala de frana. Atunci cand se ruleaza intr-un regim de viteza constant, soferul poate folosi cruise-control-ul. Este adevarat ca actionarea nu se face de pe volan (acesta din urma fiind un model clasic, mai simplu), ci din partea stanga a scaunului soferului, insa sistemul este intuitiv si usor de folosit. Tot in stanga sunt mai multe compartimente de depozitare, dintre care unul cu cheie, precum si un suport pentru pahar (nu incape insa o sticla pet de 0,5 l).

Stil si eleganta: plafon de sticla si scaune cu insertii de piele
Autocarul are 36+1+1 locuri, insa poate fi configurat atat pentru trei, cat si pentru patru stele. Scaunele, foarte confortabile si acoperite cu material textil in tonuri de rosu si insertii de piele, nu sunt montate pe supra-inaltari, astfel ca accesul este facil, fara sa existe riscul ca pasagerii sa se impiedice. De asemenea, acestia din urma se pot ridica de la locurile lor cu mai mare usurinta.
In standard, autocarul este oferit cu plafon de sticla in partea din fata, deasupra intrarii si a postului de lucru al soferului, …

Articole similare

Ad