Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Schimbari in consiliul de administratie al Solaris Bus&Coach

De la 1 aprilie 2015, Dr. Andreas Strecker a devenit CEO-ul Solaris Bus&Coach. Proprietarii Solaris, Solange si Krzysztof Olszewski, l-au cunoscut pe Adreas Strecker la o expozitie de vehicule comerciale in 1996. Andreas Strecker are un doctorat in Administrarea Activitatilor Tehnice la Universitatea din Stuttgart, avand o experienta de 15 ani in industria transporturilor, din care noua ca Presedinte si CEO al Daimler Buses North America. In ultimii ani, Dr. Strecker a detinut functia de CFO la Novoferm Group, un producator european important de materiale de constructii.
 

Numirea acestuia la conducerea Solaris Bus&Coach vine la scurta vreme de la anuntul facut de Solange Olszewski potrivit caruia compania poloneza, desi firma de familie, a ajuns la nivelul de maturitate care ii permite sa functioneze la un nivel inalt profesional si fara a avea un reprezentant al familiei proprietare in consiliul de conducere. Solange Olszewski nu a exclus ca peste cativa ani unul dintre copiii sai sa devina CEO-ul companiei, dar pentru moment decizia este de a avea un management independent.
Una dintre primele decizii ale lui Andreas Strecker a fost sa-l desemneze, impreuna cu consiliul de administratie al companiei, incepand cu 1 iulie, pe Eberhard Wolters ca membru al consiliului director responsabil pentru …

Articole similare

Ad