Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Mercedes-Benz aniverseaza 20 de ani la Hosdere

Istoria autobuzelor Mercedes-Benz in Turcia a inceput in urma cu 47 de ani, odata cu productia sub licenta a primului autobuz, O 302, de catre Otomarsan. Din 1989, Daimler AG este actionarul majoritar al companiei, care – un an mai tarziu – a devenit Mercedes-Benz Türk A.S. Fabrica de la Hosdere, in apropiere de Istanbul, a devenit operationala in iunie 1994. In prezent aici sunt produse 4.500 de vehicule pe an, din familiile de modele Mercedes-Benz Conecto, Intouro, Tourismo si Travego, precum si Setra UL Business.
 

La Hosdere se executa toate operatiunile cuprinse intr-un ciclu complet de productie, de la prelucrarea materialelor si constructia scheletului pana la tratamentul anti-coroziune si asamblarea finala a vehiculului. Tehnologia instalata este de ultima generatie si in permanenta se aduc imbunatatiri, pentru a creste eficienta productiei. De altfel, investitiile grupului german in fabricile din Istanbul si Aksaray (unde este localizata productia de camioane) se ridica la 885 de milioane de euro.
Cum Turcia nu are un transport feroviar bine dezvoltat, autocarul este cel mai popular mijloc de transport chiar si pe distante lungi. Astfel, vehiculul cu numarul 75.000 a iesit recent de pe linia de productie de la Hosdere. Cota de piata Mercedes-Benz pe piata locala pe segmentul autocare …

Articole similare

Ad