Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

prezentare Isuzu

Anadolu Automobil Rom, importatorul autobuzelor Isuzu in Romania, propune pentru transportul urban si metropolitan modelul Citibus, de 9,5 m lungime, cu podea coborata. Vehiculul este propulsat de motorul Cummins de 4.500 cm3, de 213 CP, cu un cuplu maxim de 760 Nm, care indeplineste norma Euro 6 pentru piata europeana. In standard, autobuzul este echipat cu cutie de viteze automata de la Allison  cu 6+1 trepte. Citibus are variate de configurare de la 18 pana la 25 de locuri pe scaune si 41 pana la 58 de locuri in picioare. Tot pentru transportul urban, Isuzu propune si modelul Novociti, cu capacitate de pana la 55 de locuri, cumulat pe scaune si in picioare. Este propulsat de motor Isuzu de 5,2 l si 155 CP.
 

Incepand cu 2014, Isuzu si-a completat gama de autobuze urbane cu modelul de 12 m, Citiport, cu podea complet coborata pe toata suprafata. Motorul Euro 6 de 280 CP si transmisia automata ZF fac din Citiport un produs competitiv. Alaturi de designul de exceptie si amenajarea interioara ce poate acomoda 100 de calatori pe scaune si in picioare, Citiport este o alegere foarte potrivita pentru orasele unde transportul urban de baza se face cu autobuzele de capacitate mare. Vehiculul a primit premiul pentru ergonomie si confort cu prilejul salonului de autobuze Busworld Kortrijk, in octombrie 2015.
Cei ce doresc un vehicul agil pentru turism sau curse interurbane pot alege Novo Ultra, cu motor de 190 CP. Acesta se adreseaza mai ales companiilor care efectueaza transport in cont propriu, avand un pachet de dotari standard generos si pret atractiv. Optional, vehiculul poate fi echipat cu sistem audio cu DVD si monitor LCD, preincalzitor pentru motor si navigatie.
Pentru cursele interurbane si turistice, Turquoise este special configurat pentru piata europeana, cu motor Isuzu de 5,2 l si 190 CP si capacitate de transport de la 23 pana la 31+1+1 locuri. Vehiculul este echipat standard cu ABS, ASR, tahograf digital, preincalzitor, aer conditionat si senzori pentru parcarea cu spatele. Turquoise VIP poate fi configurat in numeroase variante, cu toaleta, frigider de 27 l, camera video pentru marsarier, scaune cu suport pentru picioare, navigatie si sistem audio-video cu DVD-Player si doua monitoare LCD.
Tot pentru segmentul turistic, Anadolu Isuzu propune noul autocar Visigo de 9,5 m lungime, cu motor Cummins Euro 6, de 254 CP. Vehiculul poate transporta pana la 39 de pasageri, cu o capacitate a calelor de bagaje de 5,5 m3, si este disponibil cu o paleta larga de accesorii, sistem multimedia, cruise-control, senzori de parcare si camera de luat vederi pentru mersul inapoi etc. In 2015 a fost lansata si versiunea interurbana a Visigo, cu usa dubla la mijloc si rampa pentru acces carucior. Autobuzul este propulsat de motor Cummins Euro 6. Capacitatea de transport este de 37 de locuri pe scaune si 12 in picioare, iar daca se renunta la patru dintre scaune se face loc si pentru carucior.

Articole similare

Ad