Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

EVW Holding, partenerul VDL Bus & Coach in Romania

EVW Holding, importatorul DAF in Romania de peste 20 de ani, reprezinta de acum si VDL Bus & Coach. EVW Holding va fi astfel responsabil de vanzarile pentru toate produsele noi ale constructorului olandez, pentru autobuze rulate, precum si de toate activitatile post-vanzare VDL Bus & Coach in tara noastra.
EVW Holding detine filiale in noua mari orase din Romania: Cluj-Napoca, Arad, Bacau, Brasov, Bucuresti, Constanta, Craiova, Iasi si Gilau (judetul Cluj) – acolo unde se afla sediul companiei.
 

Toate diviziile comerciale sunt reprezentate in fiecare dintre cele noua filiale, alcatuind o organizatie de tip matrice si permitand astfel companiei sa asigure acoperire pe intreg teritoriul romanesc.
„EVW si-a demonstrat capacitatea de a crea o marca de calitate in Romania, pe o perioada lunga de timp. Ambele companii sunt afaceri de familie, extrem de stabile din punct de vedere financiar, si au o viziune comuna pe termen lung asupra relatiilor comerciale si a relatiilor cu clientii“, a declarat Marcel Jacobs, director de vanzari VDL Bus & Coach. „Prin parteneriatul cu EVW, clientii nostri se pot baza pe ateliere de lucru moderne si de inalta calitate, aflate mereu la indemana.“
EVW Holding si-a inceput activitatea si continua sa se ocupe de camioane de mai bine de 22 de ani. Compania comercializeaza o gama completa de vehicule comerciale destinate transportului rutier de marfa, de la vehicule usoare de 3,5 t pana la vehicule grele, de peste 16 t, si ofera un pachet complet de servicii post-vanzare si de anvelope. Marcile puse in vanzare de EVW reprezinta dovada calitatii vehiculelor: DAF, Isuzu si Tatra, la care se adauga acum VDL. Diversitatea tipurilor din portofoliul companiei serveste unei serii ample de aplicatii de transport sau asociate acestuia: transport international, distributie, constructii, servicii de utilitati publice, transporturi agricole, precum si servicii specializate in diferite domenii. Prin adaugarea VDL Bus & Coach in portofoliu, organizatia va asigura si o gama larga de module de autobuze, autocare si sasiuri, precum si vanzarea de vehicule second-hand.
Principalele activitati ale VDL Bus & Coach se compun din dezvoltarea, productia, vanzarea si post-vanzarea unei game largi de autobuze, autocare si sasiuri, precum si din comercializarea de autobuze second-hand. Productia se desfasoara in Olanda si Belgia. VDL Bus & Coach pune mare pret pe calitate, siguranta, durabilitate, mediu, consum redus de combustibil, confort si costuri de intretinere reduse.
Vanzarea VDL Bus & Coach se face printr-o retea globala, alcatuita din birouri de vanzari aflate in proprietatea companiei, importatori si agenti din peste 30 de tari. Astfel, este posibila identificarea de solutii personalizate de transport.
In sectorul post-vanzare si intretinere, clientii se pot baza pe asistenta rapida si eficienta din partea angajatilor VDL Bus & Coach in oricare dintre numeroasele locatii de service. Livrarea pieselor de schimb si a accesoriilor la destinatia dorita, in cel mai scurt timp, este posibila cu ajutorul retelei de distributie extinse. VDL Bus & Coach este unul dintre cel mai mari producatori de autobuze din Europa si parte a VDL Groep.

Articole similare

Ad