Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

8 Isuzu Novociti si 4 Karsan Jest completeaza flota Troleibuzul Piatra Neamt

Anadolu Automobil Rom, importator exclusiv in Romania pentru Isuzu si Karsan, a livrat la sfarsitul lui martie o flota de 12 vehicule catre compania de transport public din Piatra Neamt, Troleibuzul SA. Este vorba de opt autobuze Isuzu Novociti si patru midibuze Karsan Jest, care vor intra in operare pe traseele limitrofe, care leaga orasul Piatra-Neamt de localitatile invecinate. Licitatia a fost organizata in urma derularii de catre Consiliul Judetean Neamt, actionarul unic al Troleibuzul SA, a unui studiu de trafic pentru zona metropolitana Piatra-Neamt prin care se impunea achizitia de mijloace de transport de capacitate mica si medie.
 

Cele opt Novociti sunt propulsate de motorul Isuzu Euro 6, de 190 CP si sunt echipate cu ABS, ASR si EBD. Capacitatea maxima de transport este de 21 de pasageri pe scaune si 31 in picioare, iar printre cele mai importante dotari se numara sistemul de aer conditionat, sistemul de informare pentru calatori cu afisaj exterior fata, lateral si spate plus anuntare vocala a statiilor in salonul pasagerilor, precum si rampa pentru accesul caruciorului, amplasata la usa din spate.
Karsan Jest a „spart“ literalmente piata, fiind preferat pana acum de multe autoritati locale, in special din orasele cu numar mai mic de calatori. Cele patru unitati livrate la Piatra-Neamt corespund toate cerintelor europene privind transportul urban, dispun de 11 locuri pe scaune si 10 in picioare si sunt propulsate de motorul Iveco FPT Euro 5 OBD+, de 126 CP.
Toate cele 12 autobuze beneficiaza de garantie standard de doi ani sau 100.000 km. Service-ul este asigurat de Anadolu Automobil Rom, impreuna si cu un partener local.
Informatie de ultima ora: Anadolu Automobil Rom a fost desemnat castigator si la licitatia organizata de Primaria Iasi, pentru patru autobuze urbane Isuzu Citiport, de 12 m lungime.

Articole similare