Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

ISUZU

Anadolu Automobil Rom, importatorul autobuzelor Isuzu in Romania, propune o gama completa de autobuze si autocare, pentru orice tip de aplicatie.

Visigo: lider pe segmentul midi-autocarelor
Combinand avantajele unui vehicul de dimensiuni reduse cu cele ale unui autocar, Visigo este partenerul ideal pentru rutele pe distante medii si scurte, excursii sau tururi panoramice.
 

Vehiculul, de 9,5 m lungime, este propulsat de motor Cummins, ce dezvolta 244 CP la 2.100 rpm. Cu o capacitate de transport de 39 de locuri, Visigo este usor de manevrat in toate situatiile de trafic. Confortul soferului si siguranta la bord sunt esentiale pentru succesul oricarei calatorii, astfel ca Anadolu Isuzu a acordat o atentie deosebita postului de lucru al soferului. Parbrizul larg ii confera acestuia din urma vizibilitate optima, iar bordul ergonomic si scaunul pe perna de aer, cu multiple optiuni de ajustare a pozitiei, asigura confort si control optim in trafic. Soferul si insotitorul de bord au deasupra scaunelor cusete inchise pentru depozitarea lucrurilor personale, lumini individuale si boxe. De altfel, locul ghidului a fost proiectat inteligent, cu scaun rabatabil si centura de siguranta cu trei puncte de prindere. Acesta are acces facil la microfon si la frigiderul amplasat in fata scaunului sau. Pasagerii Visigo beneficiaza de conditii excelente de calatorie, gratie designului interior placut si functional si scaunelor rabatabile, cu optiunea de deplasare spre culoar, pentru mai mult loc. Capacitatea calelor de bagaje, de 5,5 m3, este suficienta pentru cei 39 de pasageri.

Citiport: transport urban inteligent
Isuzu Citiport a castigat premiul pentru ergonomie si confort in cadrul Busworld Kortrijk 2015. Vehiculul asigura transport facil si confortabil in interiorul oraselor pentru toate categoriile de pasageri, sub deviza „transport fara obstacole“. Accesul la bord se face cu usurinta, Citiport fiind prevazut cu functie de ingenunchere la oprirea in statii. Zona destinata caruciorului cu rotile este usor de identificat gratie culorii diferite. Pentru pasagerii cu probleme de auz sunt montate monitoare speciale de informare, iar sistemul audio cu contrast vocal este usor de folosit de catre nevazatori. Autobuzul beneficiaza de pachet complet de echipari de siguranta, ce include EBS, intarder cu trei trepte integrat in cutia de viteze, asistenta la plecarea din rampa si frana de stationare.
Cabina soferului este separata de salonul pasagerilor prin perete despartitor. Bordul este organizat ergonomic …

Articole similare

Ad