Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Tranzit va invita la conferinta!

Cea de-a doua editie a Expo Tranzit va avea loc pe 6 si 7 aprilie la Cluj, la hotelul Grand Italia. Locatia – devenita deja traditionala pentru evenimentele Tranzit – a reunit la editia precedenta peste 900 de participanti din top managementul industriei de transport si va fi si acum arhiplina, cu vehicule in zona exterioara de expozitie, standuri la interior si conferinte in paralel pe mai multe domenii de activitate.
 

Special pe segmentul transportului de persoane, dezbaterile vor avea loc joi, 6 aprilie, incepand cu ora 14:00, si vineri, 7 aprilie, de la ora 10:00. Ca de fiecare data, subiectele pe care dorim sa le aducem in discutie sunt extrem de interesante si suntem siguri ca va vor capta atentia. Astfel, in prima zi, vom aborda doua mari teme de discutie. Prima este dinamica pietei de transport persoane din Romania in context international, oportunitatile si amenintarile liberalizarii si care au fost efectele ei in tarile occidentale. Pe acest subiect vor participa doi vorbitori de calibru: Christoph Gipp, director general al IGES Institut GmbH, si Dragos Anastasiu, presedintele Eurolines Romania. In stransa legatura cu acest subiect, vom discuta despre importanta tehnologizarii afacerii de transport, investitii in platforme online de vanzare de bilete si aderarea la retele de ticketing.
Tot in prima zi vom analiza si situatia actuala a pietei de asigurari, evolutia din ultimele sase luni, noua lege RCA, tarifele si conditiile de asigurare, precum si la ce trebuie sa se astepte operatorii de transport in 2017.
Cea de-a doua zi de conferinte va fi consacrata dezbaterilor pe marginea legislatiei si controlului in transportul de calatori si de data aceasta vom aduce alaturi de dvs. si un reprezentant ANAF, care, alaturi de cei ai Politiei Romane si ai ISCTR, sa discute despre fenomenul curselor orcazionale desfasurate – dupa un program bine stabilit – in paralel cu cele regulate. Vom discuta si despre ultimele noutati aflate in curs de adoptare/dezbatere la Ministerul Transporturilor, pachetul rutier si regulamentul european 1073, organizarea pietei de transport national dupa 2019, problema transportului gratuit pentru studenti, obligativitatea introducerii caselor de marcat, legea serviciilor de transport public local etc., la dezbatere urmand sa participe Adriana Kalapis, directorul Directiei Transport Rutier din cadrul Ministerului Transporturilor, Lucian Lambru, director general adjunct al ARR, precum si reprezentanti ai asociatiilor patronale.
Va asteptam, asadar, la doua zile de dezbateri extrem de interesante, in cadrul celei mai mari expozitii de transport din tara. Pentru orice alte informatii sau sugestii, nu ezitati sa ne contactati. Sa ne revedem cu bine!

Articole similare

Ad