Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

FlixBus se extinde: Alis Grup, noul partener in Romania

Alis Grup a semnat contractul de colaborare cu FlixBus, iar din mai va opera cu 10 autocare in culorile verde si portocaliu ale brand-ului german. Pentru inceput vor fi deservite cinci linii regulate internationale din Romania catre Budapesta si Viena. Operatorul clujean este al doilea partener FlixBus din tara noastra.

Decizia Alis Grup de a colabora cu FlixBus a fost preluata de la colegii din Federatia Mondiala a Transportatorilor (Global Passenger Network), unde operatorul clujean este membru, o mare parte dintre aceste companii avand parteneriate cu FlixBus.
 

Propunerea din partea Alis Grup a venit intr-un moment oportun, intrucat compania germana analiza varianta cresterii prezentei sale pe piata romaneasca, dupa ce anul trecut a fost inaugurata prima linie de transport international catre Salzburg.
Strategia de dezvoltare a activitatii pe piata romaneasca a fost gandita impreuna de Alis Grup si FlixBus. Pentru inceput au fost stabilite cinci linii internationale inspre Budapesta si Viena, urmand ca ulterior sa fie adaugate si altele. Primele trasee care vor fi deservite au plecare din regiunea de nord-vest a tarii, insa intentia este de a acoperi toata tara.
Capetele de linie Budapesta si Viena sunt hub-urile FlixBus la nivel european, de unde pleaca aproximativ 1.000 de linii catre toate destinatiile continentale. (Aici se schimba autocarele, pentru cei care calatoresc mai departe.)

Standarde stricte de imagine si calitate
Standardele FlixBus sunt aceleasi, indiferent de tara. Astfel, special pentru colaborarea cu grupul german, Alis Grup a decis modernizarea unei parti din flota existenta, precum si achizitia de autocare noi. In total este vorba de o flota de 10 vehicule, care vor fi vopsite in culorile traditionale …

Articole similare

Ad