Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

PMB va achizitiona 400 de autobuze Euro 6

Primaria Municipiului Bucuresti (PMB) a publicat pe SEAP anuntul de achizitie a 400 de autobuze Euro 6, iar termenul limita de depunere a ofertelor este, conform calendarului, 14 august 2017.
Din totalul de 400 de vehicule cu podea coborata, cele mai multe (320) vor fi autobuze de 12 m lungime, 50, de 10 m, iar 30 vor fi autobuze articulate, de 18 m. Potrivit Primariei Capitalei, noile mijloace de transport in comun vor fi dotate cu un sistem performant de incalzire, ventilatie si aer conditionat, sistem Wi-Fi cu acces gratuit si sisteme performante de informare a calatorilor. Nu vor lipsi facilitatile pentru persoanele cu dizabilitati – rampa mecanica pentru accesul carucioarelor si difuzoare externe pentru persoanele cu dizabilitati de vedere – sau sistemul de supraveghere video.
 

Cele 400 de autobuze vor beneficia si de un sistem de comunicare performant, conectat in timp real cu institutiile de interventie – Salvare, Pompieri, Jandarmerie – pentru un timp de reactie foarte scurt in cazul unor incidente, dar si comunicarea cu dispeceratul pentru transmiterea datelor legate de comertul electronic de titluri de calatorie.
Proiectul de hotarare privind innoirea parcului auto RATB a fost aprobat de Consiliul General al Municipiului Bucuresti in decembrie 2016.

Articole similare

Ad