Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Va invitam la Gala Tranzit!

Gala industriei de transport calatori va avea loc pe 26 octombrie 2017, la hotelul Grand Italia, din Cluj. Va asteptam, ca de fiecare data, cu o sesiune interesanta de dezbateri, urmata de ceremonia de premiere a celor mai eficiente companii de profil in anul financiar 2016 si cina festiva, cu muzica si voie buna.
 

Subiectul principal al conferintei din 26 octombrie va fi proiectul legii serviciilor de transport public local, care se lasa in continuare asteptat si care va fi hotarator pentru viitorul industriei nationale de transport. In acest moment sunt importante, pe de o parte, dialogul cu Ministerul Dezvoltarii Regionale – ca autoritate de reglementare – si cu Ministerul Transporturilor – ca institutie de avizare – iar pe de alta parte, elaborarea unei strategii unitare de dialog a asociatiilor patronale cu legiuitorii. Cum va fi organizat transportul judetean prin servicii regulate dupa 2019, care vor fi conditiile de acces la traseele judetene – licitatie sau atribuire directa, cum va arata programul de transport interjudetean si cum ramane cu tarifele impuse pentru abonamentele elevilor sunt cateva dintre intrebarile la care vom incerca sa raspundem, impreuna cu oficialii din MDRAP, MT si ARR.
O alta tema „fierbinte“ este viitorul transporturilor de calatori in context international. Piata se schimba si acest lucru se simte si in Romania, unde cel mai puternic jucator la nivel european, FlixBus, si-a facut deja debutul. Strategia FlixBus pentru Europa Centrala si de Est va fi expusa de Ákos Horváth, Head of Business Development FlixBus.
Intrucat la Gala premiem eficienta in transporturi, nu vor lipsi nici subiecte de business: cursele regulate speciale, motorul transportului intern de pasageri si evolutia costului/km, cu o analiza detaliata a principalelor elemente de cost, precum si comparatia cost/km intre un autobuz cu propulsie pe motorina si un autobuz cu propulsie pe gaz.
Invitam, asadar, operatorii de transport la un eveniment complet, in cadrul caruia vor avea posibilitatea sa se informeze, sa intre in dialog cu reprezentantii autoritatilor si sa interactioneze cu colegi si prieteni din breasla. Cei care doresc sa participe la Gala Tranzit sunt invitati sa ne contacteze la redactie. Va asteptam la Cluj!

Articole similare