Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

De 13 ani, in slujba calatorilor

Continental Fast Line (CFL) este o companie privata de transport rutier de calatori, infiintata in 2004. Eficienta, logistica impecabila si profesionalismul sunt valorile care au ghidat formarea companiei si care inspira dezvoltarea ei si astazi. In prezent, CFL este cea mai importanta companie din sudul Romaniei in domeniul transportului intern si international de persoane, fiind premiata constant in topul firmelor din judetul Arges.
 

CFL deruleaza operatiuni de transport turistic, transport de angajati si curse business. Compania detine un parc auto format din autotorisme, microbuze si autocare cu o capacitate de transport cuprinsa intre 6 si 111 locuri. Toate masinile sunt dotate conform normelor europene in vigoare si asigura un grad ridicat de confort si siguranta. Fabricate intre 2001 si 2017, autovehiculele CFL sunt clasificate la trei si patru stele.
Pentru aplicatii turistice, compania ofera spre inchiriere autocare dotate cu sistem climatronic, sistem de incalzire independent, scaune rabatabile cu tetiere si multiple variante de ajustare a pozitiei, toaleta, frigider, televizoare LCD, DVD pentru vizionarea de filme, radio CD, cafetiera si mini-bucatarie, cuseta de odihna pentru sofer, telefon etc.
De asemenea, au incredere in serviciile CFL zilnic aproximativ 12.000 de angajati ai diferitelor firme multinationale din judetul Arges si zona Titu, Bucuresti.
Punctele forte ale companiei sunt profesionalismul, informarea corecta si rapida a clientilor, flexibilitatea si receptivitatea pentru parteneriate de durata si profitabile.
Flota CFL este supravegheata in permanenta, iar comunicarea cu personalul se realizeaza prin sisteme de telefonie mobila.
Operatorul de transport detine in orasul Mioveni o statie publica de alimentare cu combustibil, precum si un service auto.
In viitor, Continental Fast Line are ca obiectiv extinderea activitatii, in paralel cu innoirea flotei.

CONTINENTAL FAST LINE
Str. Parasti nr. 52, Mioveni,
jud. Arges, office@cfl.ro

Articole similare