Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

FlixTrain isi dubleaza activitatea

Numarul trenurilor FlixTrain care circula pe teritoriul Germaniei va creste din iulie 2018, datorita cererii foarte mari. FlixTrain opereaza doar in Germania. Posibilitatea de a calatori cu trenul vine sa completeze reteaua de autocare FlixBus, de asemenea in extindere datorita unui numar record de curse in sezonul de vara.
Intre Stuttgart, Frankfurt, Hanovra si Berlin frecventa este de doua trenuri pe zi. Pe ruta Hamburg-Köln, via destinatii precum Düsselforf si Essen, a fost adaugat un al patrulea tren, frecventa curselor fiind crescuta la doua pe zi in fiecare directie.
 

„La numai trei luni de la lansarea FlixTrain, multe dintre rutele initiale au fost ocupate complet in mod constant. Datorita cererii foarte mari, vom dubla oferta de servicii feroviare pe teritoriul Germaniei”, a declarat André Schwämmlein, CEO si cofondator al FlixMobility. „Preconizam ca vom depasi cu mult obiectivul stabilit de 500.000 de pasageri in trenurile FlixTrain pana la sfarsitul lui 2018.”
Un numar record de bilete au fost vandute in aceasta vara si la autocarele FlixBus. In Germania, integrarea trenurilor cu reteaua de autocare verzi va conduce la o mai mare mobilitate, care conecteaza peste 600 de destinatii din intreg teritoriul.

Articole similare

Ad