Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Toate drumurile duc la… Gala Tranzit

Operatorii de transport persoane sunt invitati pe 1 noiembrie 2018 la Gala Tranzit, cel mai mare eveniment de profil al anului, care va avea loc – ca de obicei – la hotelul Grand Italia din Cluj. Aceasta va fi ultima conferinta de transport persoane din 2018 si, totodata, cea mai importanta, pentru ca inca nu se stie ce se va intampla cu programul de transport judetean si interjudetean dupa 2019. Lucrurile pareau aproape transate in primavara, cand legiuitorii pareau ca ajunsesera la un numitor comun in ceea ce priveste separarea transportului comercial de cel de utilitate publica. Cel putin la interjudetean se contura o prelungire a licentelor de traseu, cu introducerea unei eventuale prevederi privind mentinerea varstei parcului auto la un anumit nivel. Nimeni nu se astepta la proiectul de ordin de ministru prezentat de MT in august, actualmente suspendat, prin care se stabilea organizarea licitatiei dupa criteriul vechimii vehiculelor si atat.
 

La conferinta de la Gala vor fi, asadar, discutii foarte utile atat despre transport judetean, cat si interjudetean, la care vor participa reprezentanti la varf din institutiile implicate in procesul decizional. Speram sa transmitem un mesaj clar si bine motivat din partea transportatorilor, de care sa se tina cont.
Pe langa dezbaterile intense pe marginea legislatiei am planificat alte cateva subiecte de interes: pontajul corect al soferilor, salarizare si diurna, o discutie la care vor participa reprezentanti ai Inspectoratului Teritorial de Munca, precum si un update privind obligativitatea montarii caselor de marcat. Tot cu prilejul Galei Tranzit vor fi premiati si cei mai eficienti operatori de transport in anul financiar 2017.
Va invitam sa fiti alaturi de echipa Tranzit la ultimul eveniment din acest an. Pentru inscrieri si informatii va rugam sa va adresati redactiei.
Va asteptam!

Articole similare

Ad