Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Premiile Galei Tranzit

Cu ocazia Galei Tranzit au fost decernate si premiile pentru cele mai eficiente companii de transport persoane in 2017. Ca de fiecare data, criteriile care au stat la baza nominalizarii finalistilor au fost rezultatele financiare obtinute in anul fiscal incheiat – cifra de afaceri, profit, creante, datorii, active fixe si mobile etc. Mai departe, pe baza unui algoritm de calcul, cifrele au fost transpuse in punctaje, iar interviurile realizate cu toti managerii firmelor de transport finaliste ne-au ajutat sa intelegem business-ul si strategia de investitii a fiecaruia.
 

La fel ca anul trecut, am constatat ca nu exista o reteta pentru a avea succes in activitate, companiile nominalizate activand in diferite segmente de transport (international, judetean, interjudetean, conventii).
La editia din acest an finalistii au fost Antares Transport (Valcea), Atlassib (Sibiu), ­Cavmario Trans (Braila), Dan Sepsi (Prahova), Fila Company (Iasi), Pito Trans (Arad), ­Tabita Tour (Bistrita) si Tarsincom (Suceava), ca avand cele mai bune rezultate financiare din industria de profil.
Cel mai eficient operator de transport persoane in 2017 a fost desemnat Tabita Tour. Felicitari tuturor finalistilor! Urmatoarea editie a Galei Tranzit de transport persoane va avea loc pe 31 octombrie 2019.

Articole similare

Ad