Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

FAN Courier creste volumul de livrari externe prin aderarea la EURODIS

Infiintata in urma cu 18 ani, compania cu capital romanesc FAN Courier a devenit din ianuarie membra a retelei internationale EURODIS, cu membri care fac posibila livrarea marfurilor in 35 de tari europene. Miscarea ii va aduce un plus de imagine la nivel international, dar mai ales o crestere semnificativa a volumelor de marfuri livrate.

Incepand din ianuarie, FAN Courier a devenit membru exclusiv pentru Romania al retelei europene de curierat EURODIS. Parteneriatul a fost semnat din dorinta de a oferi clientilor o solutie mult mai eficienta pentru expedierile rutiere in Europa, in regim de curierat expres. EURODIS, cu sediul central in Germania (la Weinheim), inglobeaza parteneri care fac posibile livrari de pachete pornind de la 1 kg pana la 800 kg in 35 de state din Europa. In plus, se ofera si numeroase servicii suplimentare precum pickingul comenzii sau plata la livrare.

Livrari in Romania in 24 de ore
Prin aderarea la asociatia internationala a curierilor si companiilor postale, Fan Courier reuseste sa imbunatateasca timpii de livrare in Europa si ofera o solutie mai eficienta pentru expedierile catre tarile din Europa Centrala si de Est. De asemenea, compania ofera clientilor din aceasta zona posibilitatea de a livra in Romania in 24-72 de ore. „Suntem fericiti sa integram liderul pietei de curierat din Romania si sa facem serviciul acestui partener profesionist disponibil pentru membrii EURODIS si clientii lor“, a spus Peter Umundum, membru in Consiliul de conducere al diviziei Parcel&Logistics la Österreichische Post AG si presedinte al EURODIS GmbH.
„Pozitia de membru al retelei EURODIS ne permite manipularea exporturilor catre partenerii care sunt lideri pe pietele lor si in schimb sa le oferim servicii de livrare in Romania. Ne dorim tot ce este mai bun pentru clientii nostri, de aceea, ca parte a EURODIS, am facut inca un pas pentru a livra mai repede si mai departe, bazandu-ne pe partenerii puternici din intreaga lume“, a spus Adrian Mihai, managing partner FAN Courier. Acesta a adaugat ca optiunea unui astfel de parteneriat tine de dezvoltarea capacitatii companiei de a raspunde nevoilor clientilor, FAN Courier avand in portofoliul sau, de cel putin doi ani, si oferta de servicii logistice.

Volumele internationale se tripleaza
Reprezentantii FAN Courier estimeaza o triplare a volumelor internationale actuale datorita acestui parteneriat, ale carui beneficii sunt legate de eficientizarea liniilor internationale, prin echilibrarea volumelor de intrare/iesire, prezenta mult mai importanta in tarile din centrul si estul Europei, care genereaza volume importante catre Romania si, nu in ultimul rand, imbunatatirea timpilor de tranzit pentru destinatii externe precum Spana, Italia, Tarile nordice sau Marea Britanie.
Reteaua EURODIS permite atat transport de marfa paletizata, cat si de marfa ADR, servicii disponibile si pentru clientii din Romania. In ceea ce priveste incasarea la livrare, un serviciu standard pentru membrii EURODIS, este oferit si de FAN Courier, care, pentru inceput, se va concentra pe expedierile in Ungaria si Bulgaria, urmand ca in viitor sa ia in considerare si alte destinatii, in functie de solicitarile clientilor.
Pentru integrarea operationala si IT cu EURODIS este disponibila solutia de track&trace in timp real, astfel incat fiecare client din Romania sa poata vizualiza statusul expedierii sale. De asemenea, clientul poate descarca online confirmarea de primire.
FAN Courier este o companie cu capital privat, infiintata in urma cu 18 ani. In 2006 a castigat statutul de lider al pietei de livrari si si-a consolidat constant pozitia prin investitii in echipa si infrastructura, dezvoltarea de noi servicii cu valoare adaugata la clienti si proiecte care ajuta la dezvoltarea relatiei cu clientii. In prezent compania serveste peste 30.000 de clienti, majoritatea companii, cu ajutorul unei echipei formate din peste 4.500 de colaboratori si cu o flota de peste 3.750 de vehicule.

Articole similare

Ad