Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Va asteptam la Gala Tranzit! 31 octombrie 2019, Cluj-Napoca

Finalul de an aduce o noua conferinta Tranzit. Astfel, pe 31 octombrie va asteptam la Cluj-Napoca, la hotelul Grand Italia, pentru Gala Tranzit, cel mai mare eveniment al anului dedicat transportului de pasageri. Vom aborda, ca de fiecare data, subiecte de interes pentru industria de profil, printre care se numara legislatia in transportul national de calatori – organizarea transportului elevilor si mentinerea HG 836/2016 privind adoptarea tarifelor maxime pentru abonamentele elevilor, propunerea de corelare a graficelor de circulatie pe liniile judetene cu orarul scolilor, transportul alternativ si rent-á-car, obligativitatea transportatorilor de a se dota cu case de marcat electronice fiscale de la 1 ianuarie 2020 – criza de soferi si atragerea de forta de munca noua in domeniu, combaterea pirateriei in transportul national si international de calatori, solutii de optimizare a costurilor de operare si altele.

Va invitam sa mai punem tara la cale, asa, ca de sfarsit de an, sa ne facem un plan de bataie pentru 2020 si sa incheiem anul intr-o atmosfera optimista. In parcarea hotelului Grand Italia va fi organizata, ca de obicei, o expozitie de autobuze, autocare si minibuze care va asteapta sa le vizitati.
Seara vom incheia cu cina festiva, in cadrul careia vom acorda premiile Tranzit pentru eficienta in transportul public si privat de calatori, in urma analizei cifrelor financiare obtinute in 2018 si a comparatiei rezultatelor din ultimii ani.
Pentru aceia dintre dumneavoastra care au si transport de marfa, pe 1 noiembrie va avea loc Gala Tranzit dedicata acestui segment de piata. Subiectele vor fi si aici de interes – circuitul Pachetului Mobilitate, un posibil Brexit fara acord etc. – asa ca puteti ramane, macar pana spre dupa-amiaza, impreuna cu noi.
Speram ca v-am trezit interesul si ca veti fi alaturi de echipa noastra la ultimul eveniment Tranzit al anului.
Va asteptam!

Articole similare

Ad