Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Gala Tranzit, locul de intalnire al managerilor din transporturi

Gala Tranzit a fost ultimul si cel mai important eveniment al anului dedicat transportului de calatori, reunind peste 120 de reprezentanti din industrie, atat din mediul public, cat si privat. Subiectele abordate in cadrul conferintei au fost, ca de obicei, extrem de interesante si au vizat, printre altele, adoptarea normelor metodologice privind casele de marcat electronic fiscale (care vor fi obligatorii de la 1 ianuarie 2020), subventionarea locurilor de munca pentru personalul auxiliar din transporturi prin scheme nationale, actiunile Politiei Romane impotriva transportului ilegal de pasageri intern si international, cadrul legislativ privind transportul regulat judetean (Ce se intampla daca se suspenda ordonanta 51/2019?), transportul alternativ si rent-á-car, dar si ecologizarea flotelor urbane, oportunitatea accesarii de fonduri europene si dezvoltarea sustenabila a zonelor metropolitane.

Pe langa dezbaterile propriu-zise, programul a facilitat si discutii intre operatori si partenerii evenimentului, planuri de business, parteneriate. Expozitia de vehicule din parcarea hotelului Grand Italia a raspuns tuturor preferintelor – autocare, autobuze interurbane, vehicule de gama medie, microbuze si autobuze urbane.
In cadrul cinei festive de seara au fost acordate premiile pentru cele mai eficiente companii de transport public si privat. Castigatorii din acest an au fost Pito Trans si Compania de Transport Public Cluj. Analiza pentru desemnarea castigatorilor a fost facuta pe baza datelor financiare realizate in anul anterior. De asemenea, in cadru festiv, a fost acordata si replica trofeului Autocarul Anului 2020 in Europa pentru MAN Lion’s Coach.
Va multumim tuturor celor care aveti incredere in evenimentele noastre si paticipati cu fiecare ocazie. Si va invit sa va treceti deja in calendar Gala Tranzit de anul viitor, care va avea loc pe 8-9 octombrie 2020, la Sibiu. Sa ne revedem sanatosi!

Articole similare