Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Productia de axe Schmitz a depasit toate asteptarile

Schmitz a produs si montat pe semiremorcile sale, din 2005 – anul lansarii lor – si pana acum, peste 250.000 de axe proprii, parte a trenului de rulare Rotos. Acestea includ discuri, etriere, suspensii pneumatice si amortizoare provenite de la cei mai renumiti producatori, iar procesul de fabricatie este supus unor audituri exigente.

Axa este compusa din rulmenti ce nu necesita intretinere, un sistem de ventilare inovator pentru franele pe discuri, etrier cu greutate optimizata, suspensie pneumatica Multi-Ride-Height pentru toate inaltimile de rulare, EBS standard (care permite transmiterea datelor referitoare la exploatarea vehiculelor catre sistemul telematic, precum si controlul presiunii din pneuri, al uzurii garniturilor de frane si al incarcarii) cu RSP.
Garantia oferita pentru trenul de rulare este de un milion de kilometri sau sase ani.
In prezent, circa 80% din semiremorcile livrate de la Altenberge si 60-70% din productia totala Schmitz sunt echipate cu axe proprii, fiind depasite astfel cu mult asteptarile pe care reprezentantii companiei le-au avut la lansarea din 2005, cand se dorea echiparea cu astfel de axe a 30-40 de semiremorci/saptamana.
Acum se produc 90 de unitati pentru 20-30 de semiremorci pe zi, in conditiile in care capacitatea totala, in trei schimburi, este de 400-500 de unitati/zi.

Articole similare

Ad