Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Kögel ia tot mai in serios segmentul constructiilor

Kögel ofera o noua semiremorca basculabila si o noua platforma joasa, in varianta de remorca sau semiremorca, iar pe viitor isi va imbogati si mai mult gama destinata constructiilor, segment care va reprezenta un pilon important in activitatea producatorului german, alaturi de vehiculele pentru transport multimodal.

Noua basculanta continua traditia Kögel din trecutul mai indepartat si se caracterizeaza mai ales prin flexibilitate, stabilitate si manevrabilitate ridicate, dar si prin costuri reduse de intretinere. In plus, este prima basculanta destinata constructiilor care este acoperita complet prin cataforeza – nu doar sasiul, ci si suprastructura fiind astfel protejata bine anticoroziune.
Mai merita subliniat conceptul modular al noii basculante Kögel: datorita tehnologiei de boltare, inlocuirea componentelor se face mai usor. Greutatea proprie a noului model este, in varianta standard, de 5.959 kg.
In ceea ce priveste platformele cu trei sau patru axe, pentru transport de masini de constructii sau utilaje grele, ele sunt disponibile atat in varianta boltata, cat si sudata.

Articole similare

Ad