Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Actiune pentru cresterea sigurantei in trafic

In perioada 15 noiembrie-15 decembrie, Mercedes-Benz Romania desfasoara pentru a doua oara in tara noastra un program gratuit de verificare si reglare a luminilor exterioare, adresat tuturor posesorilor de autovehicule Mercedes-Benz. Actiunea, demarata in premiera anul trecut in Romania, va avea loc in Centrele Autorizate de Service Mercedes-Benz din tara.
Mercedes-Benz a fost prima companie auto de la noi care a realizat anul trecut o actiune special dedicata testarii luminilor la nivel national. La nivel global, aceasta actiune a fost demarata de Mercedes-Benz inca din anii ‘50.
 

Pentru al doilea an consecutiv, demersul Mercedes-Benz Romania este sustinut de Parteneriatul Roman de Siguranta Rutiera GRSP Romania si de partenerii sai, printre care se numara ministerele de resort, precum si importante institutii publice pe piata auto din Romania.
Global Road Safety Partnership (GRSP) este un program al Bancii Mondiale, gazduit de Federatia Internationala a Crucii Rosii, si reuneste organizatii din sectorul guvernamental, privat si al societatii civile, pentru actiuni ce au ca scop siguranta in trafic in tari aflate in proces de dezvoltare.

Articole similare

Ad