Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Krone Profi Liner Multi Steel, pentru mai multa siguranta

Chiar daca pentru multe tipuri de marfuri nu exista reglementari riguroase in ceea ce priveste ancorarea si siguranta incarcaturii, Krone a facut un pas inainte si a lansat Profi Multi Liner Steel, varianta cu protectie laterala ranforsata cu plasa de otel, grinzi si elemente 2 si 3D.
O alta schimbare este reprezentata de macaralele cu chingi pe care este amplasat un dispozitiv integrat antirecul.
 

Semiremorca Profi Liner Multi Steel se conformeaza standardelor DIN EN 12642 cod XL si are aprobarea TUV Nord.
In afara de elementele de siguranta imbunatatite comparativ cu chingile conventionale, noul sistem ofera un grad mai ridicat de flexibilitate a partilor laterale in timpul incarcarii diferitelor tipuri de marfuri. Sistemul variabil cu stalpi de sustinere si protectii laterale ranforsate garanteaza o siguranta sporita a marfurilor.
Datorita stalpilor de sustinere, inaltimea marfurilor transportate poate ajunge si la 2.000 mm. Un alt avantaj este adus de panourile laterale ce ofera o flexibilitate mai ridicata, putand fi transportate si piese de mari dimensiuni. In cazul in care semiremorca este utilizata in varianta platou, incarcatura poate ajunge si la o inaltime de 2.750 mm.
Pentru transporturile speciale, cum ar fi foile de otel, exista 18 stalpi aditionali pentru ancorare, cate sase pe fiecare laterala, plus sase macarale. De asemenea, semiremorca este dotata cu un inel de ancorare cu o capacitate de sustinere de 5 t, unghiul de rotatie fiind de 180o, de la interior la exterior. In varianta standard, Krone Profi Liner Multi Steel BW este disponibila cu sase panouri laterale cu lungimi de 4×2.540 mm. In ceea ce
priveste inaltimea panourilor, acestea au 550 mm, dar exista si variante de 750 mm. Panourile laterale, cand nu sunt utilizate, pot fi depozitate cu usurinta in spatiul special proiectat, a carui capacitate permite si stocarea stalpilor si chiar a barelor transversale. Masa semiremorcii, fara incarcatura, este de 6.800 kg, inclusiv echipamentul LASI.

Articole similare