Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Continental isi construieste fabrica pentru resaparea la cald a anvelopelor de camion

Continental a anuntat, la sfarsitul lunii mai, ca va extinde implicarea in domeniul resaparii si va investi in constructia unei unitati proprii de productie in Europa de Vest destinate resaparii anvelopelor de camion. Prin acest pas, grupul german reconfirma importanta afacerilor sale in domeniul resaparii de anvelope si realiniaza conceptul ContiLifeCycle din 2010 pe o baza mai larga.

Prin construirea unei fabrici proprii pentru produsele ContiRe se ur- mareste consolidarea pozitiei conceptului ContiLifeCycle, iar experienta pe care Continental o are in dezvoltarea si productia de anvelope va fi utilizata in mod optim in managementul calitatii si in activitatea de productie, a subliniat Christian Sass, Directorul Diviziei Anvelope Resapate de la Continental. ContiRe sunt anvelope premium resapate la cald, care aproape ca nu se diferentiaza de anvelopele noi, atat din punct de vedere al calitatii, cat si in ceea ce priveste eficienta exploatarii.
Odata cu aceasta investitie, Continental va reduce treptat colaborarea cu partenerii externi care au fabricat pana in prezent anvelopele ContiRe, chiar daca aceasta este foarte buna. Locatia exacta a noii unitati de productie, precum si alte detalii, urmeaza sa fie anuntate de catre Continental la o data ulterioara.
Prin ContiLifeCycle, Continental ofera clientilor sai o solutie eficienta si durabila pentru serviciile de management al anvelopelor.

Articole similare