Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cortina se ridica pentru noua generatie de anvelope

Continental a lansat o noua generatie de anvelope cu ocazia IAA Hanovra. Aceasta este cea mai cuprinzatoare ofensiva de produse pentru anvelope de camioane si autobuze din istoria de peste 140 de ani a producatorului din Hanovra. Incepand cu mijlocul lui 2013, Continental isi va adapta succesiv, pe plan mondial, anvelopele sale pentru puntea de directie, puntea motoare, trailere si autobuze la noua generatie 3.


Punctul de plecare pentru noua versiune a anvelopelor l-a constituit generatia a doua a acestora, care a avut un mare succes pe piata. Pentru a treia generatie de anvelope proprietatile de prim rang ale pneurilor anterioare, cum ar fi randamentul kilometric ridicat, rezistenta redusa de rulare, siguranta maxima si calitatea superioara a carcasei cu capacitate optima de resapare au fost dezvoltate mai mult, accentul fiind pus pe beneficiile clientilor.

Tinta proiectantilor de anvelope este de a reduce in continuare costurile parcului auto.
Inginerii optimizeaza designul si amestecul de cauciuc de la benzile de rulare, constructia cordonului pana la carcasa si talon. Astfel, rezistenta la rulare la anumite tipuri de anvelope, cum ar fi Conti EcoPlus HT3 pentru remorci, a scazut sub 4 kg/t, prin care aceasta va atinge clasa de eficienta energetica A in marcajul UE pentru anvelope.
Pentru exigentele ridicate ale Continental in raport cu mai multe cicluri de viata si resapare, noile anvelope sunt tot mai eficiente. Noua carcasa care a fost suplimentar dezvoltata fata de cea de-a doua generatie imbunatateste rigiditatea si deci si capacitatea de resapare.
„Cu noua generatie de anvelope oferim clientilor din bransa transportului si logisticii anvelope de calitate superioara, care le dau posibilitatea sa-si exploateze pe viitor parcurile auto tot mai eficient in conditiile unui mediu concurentional tot mai dur“, afirma Herbert Mensching, seful compartimentului de marketing …

Articole similare