Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Equip Auto si-a desemnat finalistii

Asa cum v-am informat si in numarul trecut al revistei, in perioada 11-15 octombrie se va desfasura la Paris o noua editie a Equip Auto, expozitie menita sa promoveze echipamentele destinate intretinerii autovehiculelor.
Ca la orice targ care se respecta, cele mai interesante produse noi vor fi premiate in cadrul Marilor Premii Internationale ale Inovatiei din domeniul Auto.

Juriul acestei competitii a retinut 26 de dosare de candidatura, iar votul sau final va desemna castigatorii Trofeelor de Aur si de Argint la patru categorii, ce vor fi premiati in ziua deschiderii targului – 11 octombrie – in prezenta a numeroase personalitati din industria auto si din presa de specialitate.
Si, pentru prima data, produsele si serviciile care vor concura in finala vor fi expuse in cadrul salonului Tendinte si Inovatii.

Marile Premii Internationale ale Inovatiei din domeniul Auto au aparut acum 26 de ani, la Equip Auto 1985, cand obiectivul principal al targului a fost sa promoveze tehnologiile noi in fata intregii lumi auto. Si de atunci decernarea lor constituie un eveniment major in domeniu si beneficiaza de numeroase prezente in presa internationala.
Premiile sunt acordate cu concursul AJTE (Asociatia Jurnalistilor Tehnici Europeni), AFPA (Asociatia Franceza a Presei Auto) si al presei internationale.
Iar juriul este format din 80 de ziaristi din peste 20 de tari.
La categoria OEM/Green Tech s-au calificat in finala Borgwarner Beru Systems (cu un senzor montat pe anvelope), Delphi (cu un generator de sunete), Industrie Salero Italo (cu o pompa cu apa), Robert Bosch (tehnologia HY4) si Valeo (cu 360vue si cu Park4U 2.0).
La sectiunea After-Market si Retrofit, castigatorul va fi ales dintre Amilcar (podeaua automatizata), Ava-Moradia (radiatorul universal pentru vehiculele PSA), Dension (interfata de instrumente de comunicare auto si de telefonie), Pewag Schneeketten (lantul de zapada Pewag Snox), Thule (lantul de zapada Easy-Fit), Valeo (Speed/visioNOMAD), Echipamentele de garaj selectionate pentru finala sunt Actia MultiDag XG Master (de la Actia Automotive), un analizor de carburant de la Delphi, un echipament pentru activitatea de carosare de la Exel Tools, un tester de jocuri pentru trenul rulant de la Febi, MD04 de la Maha, cabina de vopsit Luxia de la Omia, FSA 050 si FSA 500, ambele de la Robert Bosch.
La categoria „Service si domenii conexe“ castigatorul va fi ales dintre robotul de analiza a anvelopelor si a geometriei lor (propus de Institutul Api-Automotive Process), AuDaCon-VRC (de la Audacon), Brake System Academy (Brembo), Carméléon (Dent Wizard), Pégase (Etai) si Openmatics (ZF Trading).
(Daca doriti sa vizitati targul, va puteti inscrie on-line, pentru a primi un bilet gratuit, pe site-ul http://www.badgeonline.fr/equipauto2011/default_us.htm?codeinvit=BAGRTRANZ)

Articole similare