Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Oscar Downstream: Statii de incinta si, mai nou, carduri

Oscar Downstream ofera, din acest an, si pachetul de servicii prin carduri DieselPoint Access, disponibil pe principalele rute comerciale din tara. Calitatea motorinei este garantata, la fel si faptul ca aceasta este primita integral in rezervorul masinii. Alimentarea se efectueaza numai dupa si daca sunt autentificate de catre client cardul, vehiculul si cantitatea stabilita pentru alimentare.

Astfel, se elimina posibilitatea de frauda si situatiile in care soferul alimenteaza mai mult decat cantitatea stabilita. Tranzactionarea este protejata pentru limite pe card lunare/saptamanale/zilnice, iar suportul este non-stop.
Transportatorii au la dispozitie si pachetul de servicii integrate DieselPoint prin alimentarea din statii de incinta. Oscar Downstream ofera in comodat statia de carburant, cu zero costuri pentru beneficiar, asistenta si service incluse.
Aprovizionarea cu motorina se face cu flota proprie de cisterne Oscar Downstream, iar compania pune la dispozitia clientilor o aplicatie electronica de stocare si gestionare a datelor despre alimentarile realizate. Singurele costuri sunt cele cu consumul efectiv de motorina.
Statiile au diferite capacitati de stocare si dotari care se adapteaza in functie de specificul activitatii si cantitatea consumata de catre client. Prin faptul ca nu intervin terti in circuitul produsului de la furnizor la client, Diesel-Point asigura controlul total al calitatii carburantului, iar prin softul de gestiune si procedurile de lucru garanteaza controlul alimentarilor, eliminand orice posibilitate de sustragere a motorinei.

Articole similare