Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Bucurestiul va avea cresterea cea mai mica a costurilor de ocupare pana in 2014

Potrivit unui studiu al DTZ Research, costurile de ocupare a spatiilor logistice in Europa ar putea creste in medie cu 1,6%/an pana in 2014, in ritmul redresarii economice europene. Cresterea costurilor de ocupare va fi slaba pana in 2012, dupa care va fi urmata de o perioada de crestere constanta pana in 2014.
 

Potrivit raportului, in urmatorii trei ani costurile de ocupare este posibil sa aiba o crestere mai mare pe pietele afectate de criza economica, cum ar fi Barcelona si Madrid.
Cu toate acestea, costurile de ocupare in aceste piete, la sfarsitul perioadei de prognoza (2014), vor fi in continuare cu mult sub nivelurile inregistrate inainte de criza.
In contrast, chiriasii vor continua sa beneficieze de costuri reduse in Bucuresti – unde se prognozeaza cea mai mica crestere a costurilor de ocupare pana in 2014.
Raportul arata ca, in ultimele 12 luni, activitatea chiriasilor din sectorul logistic s-a imbunatatit, marcand o revenire a cererii, in special pentru spatiul de distributie modern si flexibil. Cresterea costurilor de ocupare va fi, totusi, una treptata si chiriasii vor putea sa profite de aceasta perioada de crestere lenta pentru a identifica oportunitati. Extinderea comertului si a logisticii din Europa Centrala si de Est este probabil sa conduca la costuri de ocupare mai mari in Praga, in timp ce Hamburg este piata germana cu cea mai rapida crestere.

Articole similare