Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Serviciul de carduri imbogateste oferta Oscar Downstream

 Promotoare a serviciilor statiilor de incinta din Romania inca din 2004, compania Oscar Downstream nu pune la dispozitie doar carburantul sau statia, ci ofera un serviciu integrat, de la statia de incinta in sistem de comodat (fara costuri din partea clientului), pana la livrarea carburantului cu flota proprie de cisterne, oferind si intregul suport logistic (service, mentenanta, intretinere) cu echipe proprii de service. In cadrul acestui serviciu, partenerii platesc doar costul carburantului, restul facilitatilor fiind gratuite.
 

Un avantaj al acestui sistem consta in controlul calitatii carburantului, asigurandu-i-se astfel o calitate superioara constanta la standarde europene pentru un pret competitiv.
In cadrul conferintei Tranzit, Vlad Pacea, director de marketing Oscar Downstream (foto), a anuntat promovarea unei schimbari de imagine a companiei, datorata, pe de o parte, faptului ca era nevoie de a plasa imaginea companiei la acelasi nivel cu evolutia business-ului si dezvoltarea acesteia in timp si, pe de alta parte, datorita cresterii portofoliului serviciilor prestate.
„Portofoliul a fost imbogatit cu serviciul de carduri, deja functional, un serviciu ce poate fi utilizat si de cei ce nu sunt clienti ai statiilor de incinta. Serviciul de carduri, gandit ca un concept «business to business», ofera partenerilor posibilitatea alimentarii in retea prin intermediul unor carduri de flota ce pot fi personalizate pentru fiecare masina sau pentru fiecare sofer.”
Statiile containerizate sunt plasate pe principalele rute comerciale, pentru anul acesta fiind preconizate circa 20 de statii functionale. In momentul de fata exista deja noua statii functionale la Constanta, Popesti Leordeni, pe autostrada A1 la km 23, in Giurgiu, Craiova, Brasov, Turda, Buzau si Pecica – Arad, celelalte fiind in stadiul de primire a aprobarii de functionare sau cateva inca in amenajare.
„Avantajele si beneficiile statiilor containerizate sunt similare celor ale statiilor de incinta dar, in plus, la orice statie din tara clientul va avea acelasi pret”, a mai precizat Pacea.

Articole similare