Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

ContiRT20 exceleaza in Kronenbourg

Berea fabricata la Kronenbourg este binecunoscuta in toata lumea.
Cu o capacitate de 11,5 milioane de hectolitri pe an, productia acestei marci a grupului Carlsberg este una dintre cele mai mari la nivel mondial. De mai bine de 10 ani, anvelopele industriale Continental sunt folosite pentru vehiculele care manipuleaza produsele.
Linistea indusa de podgoriile mici, castelele de pe varful dealurilor si padurile contrasteaza cu arta producerii berii de la Obernai, unde sosesc zilnic doua trenuri de marfa si pana la 30 de camioane inca rcate cu sticle goale.
 

Aproximativ 80 de stivuitoare frontale si ansambluri de transport sunt folosite pentru a permite incarcarea zilnica a aproape 200 de camioane, trei trenuri de marfa, 20 de containere cu sticle si butoaie umplute cu bere. Acestea sunt transportate catre cele cinci depozite din Franta, dar si pentru export.
Utilajele folosite pentru transportul intern sunt furnizate de ATA, SMV, Mora, Carer si Cat® Lift Trucks si sunt folosite atat in interiorul, cat si exteriorul facilitatii.
In functie de aplicatie si de tipul suprafetelor pe care se circula (care sunt foarte variate), se folosesc diferite tipuri de anvelope industriale Continental.
In afara de anvelopele radiale pneumatice (RT20, IC 70) si anvelopele compacte foarte elastice (SC20), sunt folosite si modelele MH20, cu bande elastice presate.
Sticlele sunt livrate in fabrica pe paleti. O parte dintre paleti sunt depozitati in exterior, urmand ca la nevoie sa fie transportati utilizand ansamblurile tractor plus remorca.
Pentru tractoare se folosesc anvelope tip IC70, iar pentru multe remorci se folosesc inca anvelopele cu care au fost echipate de prima data, SC10, si care arata semne minime de uzura.
In cazul zonelor cu pardoseala neteda se folosesc anvelopele MH20.
Service-ul anvelopelor folosite in locatia din Kronenbourg este asigurat de Aprolis.
La inceputul celor 10 ani de cooperare intre Continental si Kronenbourg, montajul anvelopelor se realiza la un centru din Strasbourg, la 20 km departare, dupa care acest serviciu a fost mutat chiar in incinta locatiei din Kronenbourg, pentru eficientizare.
Pentru a schimba anvelopele mai repede, Continental a furnizat un utilaj special.
Cei care lucreaza cu anvelopele ContiRT20 sunt foarte multumiti de performantele acestora in materie de ergonomie si grad de uzura, dar si de plusul de performanta in ceea ce priveste activitatea din fabrica.
Durata de viata a anvelopelor a crescut de la 2.200 la 2.400 de ore de operare, iar personalul din fabrica apreciaza, de asemenea, si viteza cu care specialistii Continental contribuie la rezolvarea problemelor aparute.

Articole similare