Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Avans de 3.000 de euro si dobanda zero pentru clientii romani

Noul Master s-a lansat oficial luna trecuta si in Romania in mai multe locatii, printre care Serus Renault Pro+, de langa Bucuresti. Pentru clientii care aleg finantarea prin Renault Finance, oferta pentru noul vehicul incepe de la un avans de la 3.000 euro cu TVA si dobanda 0%, pe o perioada de trei ani, dar care poate varia in functie de client. Oferta este completata de trei revizii gratuite, acoperite de finantare, fara alte costuri. Iar pretul de pornire este de 16.400 de euro, fara TVA, pentru versiunea sasiu cu cabina simpla.
 

„Semnalele din piata pentru noul Master au fost pozitive, si nu au venit doar din partea utilizatorilor care au cerut o unitate, ci si din partea posesorilor de flote“, a spus Nicoleta Petre, director de vanzari Renault Serus.
In intregul sistem, pentru achizitiile de vehicule noi exista si varianta de buy-back, dar si de refinantare a parcului deja existent. Chiar daca au existat si reposesii, prin prisma propriului sistem de finantare, acestea au fost deja relansate in piata. Stocurile de vehicule cu motorizare Euro 4 sunt aproape de final, pentru ca, odata cu lansarea noului Master, strategia nu permite oferirea unei variante in detrimentul alteia, deoarece nu difera doar norma de poluare, ci si motorizarea in ansamblu. In cazul comenzilor pentru vehicule noi, termenul de livrare este de 30-60 de zile, in functie de configuratie.
In ciuda perioadei mai dificile, nu s-a observat o tendinta de orientare catre configuratiile mai simple, pentru preturi mai accesibile, ci s-a mentinut cererea pentru vehicule cu un minimum de echipare de siguranta.
Pentru posesorii de flote, Renault a lansat conceptul „Pro+“, in 20 de tari, printre care si Romania. Acesta propune o solutie practica si eficienta, bazata pe principiul „one stop shop“.

Articole similare