Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Oscar Downstream va avea in 2010, Retea proprie de statii de alimentare express

Oscar Downstream, cel mai mare distribuitor independent de produse petroliere din Romania, a anuntat la Sibiu, in conferinta Tranzit de la sfarsitul lui martie, lansarea serviciului de carduri pentru clientii companiei si deschiderea primei statii de alimentare express din retea
 
Potrivit directorului de marketing Oscar Downstream, Vlad Pacea, pana la sfarsitul anului vor exista peste 10 astfel de statii mobile de distributie a carburantilor, amplasate in puncte strategice ale tarii, pe cele mai importante rute de transport.
 

Statiile containerizate vor practica aceleasi preturi pentru carburanti ca cele pe care compania le ofera prin statiile de incinta si vor fi destinate exclusiv clientilor serviciului de carduri.
„Pentru serviciul de carduri vom mentine aceleasi preturi de care beneficiaza clientii nostri prin statiile de incinta, astfel ca acestia sa nu aiba probleme legate de diferente de preturi“, a declarat Vlad Pacea, care a adaugat ca si clientii serviciului de carduri care nu detin statii de incinta de la Oscar Downstream vor beneficia de aceleasi tarife.

Statiile de incinta reduc consumul de motorina cu 10-15%
Oscar Downstream si-a inceput activitatea in 2000, cu livrari vrac de motorina. Printre cei mai importanti clienti pe acest segment sunt CFR Marfa, CFR Calatori, regii autonome de transport s.a. Oscar Downstream este cel mai mare importator de motorina din Romania.
„Lucram cu cel mai mare trader de combustibili, Vitol. Am fost primii de pe piata din Romania care am oferit solutia statiilor de incinta, inca din 2004“, a spus directorul de marketing.
Solutia statiilor de incinta este preferata de posesorii de flote care doresc sa aiba un control efectiv al alimentarilor, ceea ce determina un consum de combustibili cu 10-15% mai mic.
Beneficiarul plateste doar costul combustibilului, statiile fiind asigurate prin contract de comodat de catre distribuitor, care ofera si transportul, amplasarea si mentenanta acestora. Rezervoarele sunt disponibile in doua variante, de 9.000 si 20.000 l, in functie de nevoile clientului, au pereti dubli sau bazin de retentie, senzori de scurgere si sonda de masurare a nivelului stocului, volumului, temperaturii si a masei combustibilului. De asemenea, statiile includ o pompa electronica de distributie cu debit marit, furtun si pistol automat, filtru pentru retinerea impuritatilor si a apei si un sistem electronic de gestiune a alimentarilor.
Ca metode de plata, exista posibilitatea achitarii la termen sau la livrare. Oscar Downstream are peste 400 de clienti pe segmentul statiilor de incinta si detine o cota de piata de aproximativ 10%.    

Articole similare