Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Lucrati in conditii de siguranta: TimoCom garanteaza siguranta clientilor


Celebrul boxer Muhammad Ali si-a ocupat locul intr-un avion la clasa intai. Cu cateva minute inainte de decolare, insotitoarea de bord l-a rugat sa isi cupleze centura de siguranta. „Superman nu are nevoie de centura de siguranta“, i-a spus Ali. Stewardesa a ezitat un moment, dupa care i-a replicat: „Superman nu are nevoie de avion pentru a se deplasa“. Boxerul a ras si si-a cuplat centura.
Fie ca este vorba de depozite bancare, datele noastre personale pe internet sau de a folosi o bursa de transport, siguranta este adesea asociata cu efort si munca grea si necesita actiuni strategice si de infrastructura necesara.
 

Cum niciunul dintre noi nu suntem super-eroi, trebuie sa ne cuplam intotdeauna centurile de siguranta – pe drum, atunci cand folosim internetul sau bursa de transport.
Ca in toate domeniile, exista experti si in ceea ce priveste siguranta. TimoCom, care propune pe piata de transport programul TC Truck&Cargo®, a recunoscut inca de la inceput importanta sigurantei pe care trebuie sa o confere serviciul oferit. Iar in conditiile in care pe bursa de transport se publica zilnic 230.000 de oferte, verificarea lor permanenta este vitala, fara a fi afectata in vreun fel functionarea programului si activitatea utilizatorilor.

Recunoasterea riscurilor
„Consideram ca este de datoria noastra profesionala sa ne asiguram ca totul se deruleaza cu usurinta si clientii isi pot planifica activitatea in conditii de siguranta. Pentru a obtine acest lucru, dam tot ce avem mai bun in fiecare zi“, a declarat Marco Haack, Director IT Infrastructura si Servicii in cadrul TimoCom. Pentru personalul companiei germane, siguranta inseamna angajament. Iar pachetele TC Secure sunt alcatuite din numeroase componente.
„Oile negre“ sunt excluse din start. Astfel, inainte ca o companie sa fie inregistrata ca utilizator, aceasta este analizata cu multa atentie. Potentialii clienti trebuie sa indeplineasca anumite conditii pentru a intra pe bursa. Pentru inceput, fiecare companie trebuie sa prezinte „cartea de identitate“ si sa demonstreze ca este activa pe piata de cel putin sase luni. Iar ca masura suplimentara, trebuie sa fie prezentate si examinate documente importante din care sa reiasa activitatea. Chiar si dupa semnarea unui contract, fiecare client este in continuare verificat. Pentru ca, in ciuda tuturor masurilor de precautie, probleme de plata pot aparea in orice domeniu.
Daca astfel de situatii apar, intervine echipa de recuperari, coordonata de avocatul Alexandru Oebel. Impreuna cu echipa sa, el ajuta clientii sa primeasca sumele de bani datorate fara a recurge la actionarea in instanta decat ca solutie ultima. Desigur, si partea de IT este importanta, standardele tehnice fiind foarte ridicate. Acest lucru asigura acces rapid si sigur, zi si noapte, in 24 de limbi. In plus, fiecare utilizator primeste acces personal si convenabil, si anume cheia TC Conectare. Strainii nu au astfel nicio sansa de a intra fraudulos in sistem.
Totusi, toata lumea poarta are un anumit grad de responsabilitate pentru propria siguranta. In industria de transport, aflata in continua miscare, nimeni nu ar trebui sa piarda timpul si energia pentru a se gandi la fiabilitatea platformei de afaceri. Aceasta poate fi lasata in grija expertilor TimoCom.

Articole similare