Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Gama de distributie, total innoita

Dintre cele trei modele de utilitare oferite cercetasilor la actiunea de ecologizare a Muntilor Fagaras, Sprinter este recent innoit, iar Vito si Viano se relanseaza in septembrie la IAA Hanovra.
Sprinter este modelul cel mai de succes din segmentul vehiculelor utilitare usoare Mercedes-Benz, anul trecut importatorul organizand o caravana in cadrul careia au fost prezentate sapte carosari diferite pentru acest vehicul.
 

„Campania a prins pe piata si, chiar daca piata de autovehicule comerciale usoare a scazut cu aproximativ 30% in primele sase luni ale lui 2010 fata de aceeasi perioada a anului trecut, cota noastra a crescut la 22%”, a declarat Gabriel Craciun.
Pentru sprijinirea vanzarilor MB Sprinter, importatorul roman a organizat campania „Sprinter, Special Action Model“, care a promovat modelul 313 de 14 m3, la un pret de 23.999 de euro fara TVA. In urma acestei campanii, Mercedes-Benz Romania a vandut 74 de unitati Sprinter SAM de la sfarsitul lui aprilie pana la jumatatea lui august. In primele sase luni ale anului, Mercedes Benz Romania a vandut prin intermediul centrelor autorizate 386 de Sprintere, dintre care 319 furgon si 67 sasiu, avand o cota de piata de 18,62% in segmentul Large Vans.
Noile modele Vito si Viano se vor lansa in Romania in octombrie 2010, la numai o luna dupa lansarea europeana.

Articole similare