Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Vanzarile Atego au ramas la acelasi nivel ca in 2009

Cercetasii au folosit si o camioneta, Mercedes-Benz Atego, care se evidentiaza printr-o excelenta manevrabilitate pe strazi inguste, serpentine sau chiar in spatii inchise. Modelul de distributie al Mercedes-Benz Trucks a fost si el reinnoit nu mai devreme de doua luni, urmand sa fie prezentat si clientilor romani atat la IAA Hanovra, cat si pe piata locala, la inceputul anului viitor.
Cele cinci motoare fiabile si eficiente din punct de vedere al consumului de carburant, cu tehnologie BlueTec, ale modelului Atego sunt create pentru a functiona extrem de economic.
 

Mai mult, sistemul start/stop al motorului reduce si mai mult consumul de carburant, facand ca autovehiculul sa fie nu doar mai rentabil, ci si mai ecologic.
Preocuparea producatorului german pentru mediu a mers pana acolo incat gama Atego va include, din a doua jumatate a anului, un model hibrid produs in serie. Primele 50 de camioane hibride, cu un impact extrem de redus asupra mediului, vor intra in utilizare din 2011, cei 40 de clienti germani beneficiind de o subventie de aproape 22.500 de euro din partea guvernului german pentru a fi incurajati sa foloseasca noile camioane hibride.
Anul acesta, in Romania s-au livrat 21 de Atego.
Momentan, pe stoc se afla mai multe modele MB Atego carosate pentru transportul de inghetata si frigorific, completate, in gama de distributie, de mai multe unitati Mitsubishi Fuso Canter.

Articole similare