Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Premiul pentru „cele mai bune practici in supply chain“ ajunge la PERI

In cadrul conferintei EXCHAiNGE, desfasurate la Frankfurt, furnizorul de sisteme de cofraje si schele pentru proiecte de constructii de orice tip si dimensiune PERI a primit „Supply Chain Management Award“ 2016, devansand finalisti ca Arlanxeo, Henkel Adhesives Technologies si Recaro. Juriul si publicul prezent au apreciat cresterea eficientei obtinuta practic in cadrul proiectului „Bucla inchisa a supply chain-ului”, ce are la baza un software special dezvoltat pentru obtinerea transparentei fluxurilor de materiale la nivel global, in cadrul celor 120 de santiere de inchiriere din intreaga lume.
 

Cu integrarea completa a solutiei in productie si planificarea achizitiilor, PERI a reusit sa creasca semnificativ eficienta energetica si resursele.
Criteriile de selectare a finalistilor au fost: strategia, complexitatea proceselor, organizarea, managementul performantei si colaborarea. De asemenea, juriul a luat in considerare dimensiunile managementului schimbarii si rezultatele obtinute, ca si atributele moderne ale supply chain-ului, ca sustenabilitatea, digitalizarea si industria 4.0, respectiv ideile care optimizeaza lantul de aprovizionare. „Calitatea solutiilor realizate de finalisti au fost si anul acesta la un nivel inalt. In plus, s-a observat ca in toate cazurile abilitatile lantului de aprovizionare sunt considerate factori critici pentru succesul unei afaceri“, a remarcat Harald Geimer, partener al PwC Management Consulting (membru al juriului) si expert in managementul supply chain-ului. „Toti finalistii au prezentat solutii inovatoare care au avut un succes considerabil in lumea reala. Juriul si publicul participant nu au avut o alegere usoara“, a adaugat Petra Seebauer, editor in cadrul revistei Logistik Heute, un alt membru al juriului.

Articole similare

Ad