Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Fleet First aduce economii peste economii

Pentru a realiza economii suplimentare, Goodyear propune administratorilor de flote sa utilizeze Fleet First, o oferta completa de produse si servicii dedicate transportatorilor, care permite reducerea costurilor de exploatare cu circa 20% pe kilometru – adica, asa cum au aratat testele si calculele, cheltuielile pentru o flota de 400 de camioane scad cu 83.500 de euro/an.
 

Astfel, cu ajutorul unui sistem centralizat de raportare si de facturare electronica si al preturilor fixe ale pneurilor, administratorii de flote isi reduc si timpul de lucru cu 10-15%, de unde rezulta o economie de 35.000 de euro/an. Urmarirea continua si individualizata a pneurilor fiecarui camion imbunatateste cu 50% gestiunea de ansamblu a intretinerii lor, deoarece se reduc uzura prematura si procentul de anvelope care nu mai pot fi resapate, ceea ce aduce o economie de circa 17.000 de euro/an.
Canelarea poate prelungi viata pneurilor cu 15-20%, de unde reiese o economie anuala de 21.000 de euro. Imbunatatirea gestiunii diferitor cicluri de viata prin inspectie vizuala regulata si demontare/canerale/resapare la momentul potrivit reduce costurile de imobilizare cu 20%, adica o economie de 10.500 de euro/an.
Iar daca toate cele 400 de vehicule din aceasta flota ar fi echipate cu anvelope Goodyear LHS II, LHD II si LHT II, economiile anuale totale ar fi de peste un milion de euro.

Articole similare