Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

TimoCom TC eBid® faciliteaza colaborarea intre firme

TC Truck&Cargo®, una dintre cele mai de succes burse de transport europene, a lansat recent pe piata o noua platforma de licitare, TC eBid®, ce faciliteaza colaborari intre firme care altfel ar avea sanse destul de reduse sa se intalneasca. Este si cazul producatorului francez de bauturi spirtoase La Martiniquaise si al expeditorului german Hinterland. Primul era familiarizat de mai multa vreme cu bursa de transport TimoCom, iar odata cu lansarea platformei TC eBid® conducerea companiei a decis sa testeze programul.
Astfel, a intrat in contact cu Hinterland, iar colaborarea s-a dovedit de succes, urmand sa devina un parteneriat pe termen lung.
 

Folosirea programului online TC eBid® este facila atat pentru firmele de productie, cat si pentru carausi si case de expeditii: compania care are marfa de transportat publica un anunt de licitatie, iar operatorii posteaza diferite oferte de pret pentru acesta. Platforma de licitare are mai multe avantaje, unul fiind ca firmele de transport pot fi filtrate. Astfel, pot fi invitate spre colaborare doar anumite firme, considerate cele mai potrivite, si, in plus, se economiseste timp. Pentru Hinterland, programul a devenit un instrument cu ajutorul caruia poate sa faca rost de contracte pe termen lung, asa cum a facut si cu firma La Martiniquaise.
Amandoua companiile sunt de parere ca programul poate fi utilizat usor.
In calitate de client TC Truck&Cargo®, accesul la platforma de licitare se face fara costuri suplimentare, iar unul dintre beneficiile principale este ca nu aduce doar parteneriate noi, ci si ofera utilizatorilor posibilitatea de a-si diversifica portofoliul si domeniile de activitate.

Articole similare