Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Iveco lanseaza cursuri de condus economic

Iveco a avut intotdeauna preocupari in legatura cu mediul in tot ceea ce inseamna produsele si serviciile sale, de aceea acum ofera soferilor de camion cursuri in care se urmareste in special condusul economic.
Compania doreste sa faca un transfer de cunostinte catre client astfel incat operarea cu Stralis sa devina o activitate eficienta, ecologica si economica.
Cursurile „Iveco Driving Courses“ se tin in special la sediul din Torino, dar pot fi sustinute si la sediul dealerilor locali sau chiar la baza companiei de transport.
 

Fiecare curs include o sesiune teoretica si una practica, dar in mod sigur cea mai importanta componenta sunt specialistii care conduc trainingul.
Scopul acestor cursuri este de a imbunatati performantele fiecarui sofer in ceea ce priveste managementul total al vehiculului si de a reduce consumul de carburant, crescand in acelasi timp siguranta in timpul rularii si grija fata de mediu.
Deoarece consumul de carburant reprezinta in medie 30% din totalul costurilor de transport ale unei companii si stilul de condus poate influenta consumul cu pana la 12%, investitiile in training pot fi recuperate rapid.
In principal, in timpul cursurilor se discuta despre caracteristicile produsului, cerinte obligatorii si evolutie tehnologica, utilizarea corecta a sistemelor de la bord, tehnici de condus economic, siguranta activa si pasiva, sfaturi pentru un condus sigur etc.

Articole similare