Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Targurile pe teren propriu obliga la o participare mai activa

Magyar a avut un stand bogat, unde a expus semiremorci-cisterna pentru lapte, bitum si produse petroliere, dar si o cutie mobila conceputa pentru transport ADR/RID/TIR/UIC/CSC/IMO4.
Semiremorca-cisterna pentru transportul si colectarea laptelui expusa la stand pe sasiu Mercedes-Benz cu trei axe are un compartiment si capacitate de 29.500 l si este dotata cu doua furtune de descarcare, funduri de izolatie din inox, dispozitiv de pompare cu doua pompe, una cu impulsor si una centrifura, furtun de aspiratie pe tambur cu antrenare hidraulica s.a. Cisterna are izolatie de 70 mm din poliuretan si jacheta de inox.
 

Un alt produs prezentat a fost o cutie mobila cu constructie izolata, destinata transportului ADR/RID/TIR/ UIC/CSC/IMO4, de 33.000 l, cu greutate proprie de 4.100 kg. Aceasta este dotata cu patru spargatori de valuri, picioare de sprijin rabatabile, canale de incalzire, termometru, pasarela s.a., si lucreaza la o presiune maxima de 4 bari.
Semiremorca-cisterna pentru transport de bitum are un compartiment, 33.000 l, patru pereti spargatori de valuri, constructie presionabila si pompa de produs cu antrenare hidraulica, precum si pompa pentru aspirare exterioara si refulare interioara, aspirare exterioara si refulare exterioara, aspirare interioara si refulare exterioara si pentru amestecul produsului. Semiremorca are posibilitate de descarcare la spate, centru cu vana de tip ghilotina, robinet de preluare a probelor, rampa de punere sub presiune completa si robineti cu comanda pneumatica.
Si aceasta a fost expusa tot pe sasiu Mercedes-Benz, dar din otel carbon.
Lor li s-a alaturat o cisterna petroliera de 22.500 l, cu patru compartimente, pe sasiu Volvo FM500 Tridem cu greutatea maxima admisa de 32 t si ampatament de 4.100 mm. Printre dotarile acesteia se numara sistemul de recuperare a gazelor, colectorul pneumatic, camera video pentru mersul inapoi, pompa cu antrenare mecanica de la priza de forta a autotractorului, degazorul, contorul cu turbina Alma Turbotronic, imprimanta electronica in cutie de protectie, 50 m de furtun DN 35 pe tambur cu motor pneumatic si frana pneumatica.
In sfarsit, la standul Magyar s-a mai aflat o semiremorca-cisterna pentru produse petroliere, cu greutate proprie de 5.700 kg, doua compartimente si capacitate de 38.000 l, dotata cu echipament de incarcare pe jos API4, recuperare de gaze, sistem de sigiliu electronic ce controleaza clapetii de fund, racorduri API care controleaza cititorul de cartela si conductele de descarcare, sa fie goale.
Cisterna mai este echipata cu imprimanta electronica in cutie de protectie, iar sasiul ei, din inox, are axe SAF Intradisc +2 Integral, jante Alcoa mate, anvelope Michelin si EBS Haldex.

Articole similare