Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Mai multa activitate, mai multe posibilitati de afaceri, o competitivitate mai mare prin noua noastra platforma de licitare TC eBid®!

„Singurul lucru care nu se schimba la TimoCom sunt schimbarile” – ii place domnului Jens Thiermann, cofondator si director inca de pe atunci al firmei TimoCom Soft- und Hardware GmbH, sa le spuna celor nou veniti.
Trebuie sa repete aceasta destul de frecvent, deoarece numai in 2009 TimoCom a angajat 75 de noi persoane, in ciuda situatiei economice generale critice. In cele din urma, obiectivul pe care si l-a propus Timo-Com este sa le furnizeze cele mai bune servicii celor peste 75.000 de utilizatori ai bursei de transporturi TC Truck&Cargo® – de preferat in limba lor materna.
 

Focalizarea permanenta asupra cerintelor clientilor, curajul inovatiilor si know-how-ul necesar au jucat un rol decisiv in dezvoltarea firmei TimoCom, de la infiintare si pana la stabilirea ca firma de marime mijlocie, activa pe intreaga piata europeana.
Bursa de transport TC Truck&Cargo®, apreciata deja de aproape 13 ani si devenita indispensabila in domeniu, s-a dezvoltat intre timp intr-o retea complexa de transporturi, cu multe anexe si functii suplimentare, asa cum sunt indexul transportatorilor din Europa TC Profile® si modulul de calcul TC eMap®.
Un alt reper pe calea evolutiei firmei TimoCom a fost extinderea portofoliului sau cu noua platforma de licitare TC eBid®, in octombrie 2009. TC eBid® face ca relatiile contractuale pe termen lung dintre intreprinderi si prestatorii de servicii, pentru incarcaturi partiale si complete, sa fie mult mai simple si mai economice. De aceasta profita ambele grupe de utilizatori: utilizatorii TC Truck&Cargo® isi pot introduce ofertele aici complet gratuit, iar clientii TC eBid® le pot oferi comenzi de transport pe termen lung sau ocazionale numerosilor prestatori de servicii de transporturi inscrisi la TC Truck&Cargo®, din intreaga Europa.
Exploatarea capacitatilor si optimizarea preturilor prin transparenta pietei sunt avantaje care nu numai ca faciliteaza supravietuirea de durata pe piata dificila a transporturilor, dar participa si la progresul unei firme.
Aplicatia TC eBid® se bazeaza, la fel ca TC Truck&Cargo®, pe cele mai noi tehnologii si este, ca de obicei, usor de utilizat, deosebit de sigura si disponibila in 24 de limbi. Aici le sunt oferite tuturor participantilor din domeniul transporturilor un plus decisiv in competitia de piata, noi posibilitati de afaceri, precum si noi parteneri, verificati, din intreaga Europa.
In total deci, o paleta de servicii extinsa, prin intermediul careia procesele comerciale se realizeaza mai rapid si mai eficient.

Articole similare