Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cool Carrier intra in productie

In martie, Krone a anuntat ca noua remorca Cool Carrier va intra in procesul de productie. Aceasta este disponibila in variantele Duoplex GFK si Duoplex Steel. Oferta companiei germane contine o varietate larga de lungimi, de la 6.100 la 10.600 mm. Ele sunt disponibile atat in varianta Double-Decker, cat si Multi Temp. In ceea ce priveste sistemele de securizare a marfii, remorca este prevazuta cu cele mai recente echipamente si a fost dezvoltata pentru o gama larga de utilizari. Noua solutie de securizare a marfii dezvoltata de Krone este unica in lume.
 

Folosirea limitatoarelor in zona inferioara a peretilor, combinata cu chingile separate, este un avantaj cand e vorba de securizarea marfii. In afara de sistemul conventional cu clichet, remorcile por fi dotate si cu sistemul de securizare a incarcaturii Vario Lock, dezvoltat special pentru transportul de flori. Peretii laterali pot fi curatati si reparati cu usurinta.
Podeaua impermeabila, de 125 mm, este sudata direct pe toata lungimea, formand astfel o cuva. In plus, ranforsarile realizate in zona din spate permit incarcarea camionului folosind stivuitoare, pana la o inaltime mai mare, asa cum s-a dovedit in cadrul testelor CSC/EN 283. LED-urile din interior si cablurile sunt integrate in tavan, astfel incat sa fie protejate. Remorca poate fi prevazuta cu usa liftanta. O bara de tractiune extensibila permite incarcarea remorcii fara a o decupla. Tampoanele solide din spate previn deteriorarile care pot surveni in timpul incarcarii la rampa.
Optional se pot monta camere reversibile. Pentru alimentarea independenta cu energie electrica, in caroserie sunt montate prize.

Articole similare