Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DPD Romania deschide un nou hub la Sibiu

DPD Romania a inaugurat la Sibiu un nou centru logistic pe o suprafata de 4.400 m2, cu o investitie de circa un milion de euro.
Capacitatea depozitului amplasat in cadrul parcului dezvoltat de Warehouses DePauw (WDP) permite manipularea si sortarea unor volume mari, respectiv 3.200 de colete si 150 de paleti pe ora sau 50.000 de colete si 4.000 de paleti pe zi. Potrivit companiei, suma a fost dedicata integral amenajarii si dotarii hub-ului cu tehnologie si echipamente de ultima generatie, specifice industriei de curierat.
 

Noul centru logistic, in care vor lucra aproximativ 60 de angajati, dipune inclusiv de peste 10.000 m2 alocati drumurilor de acces, parcarilor si platformelor, fiind inaugurat oficial la 31 octombrie, la un an de la demararea lucrarilor de constructie.
„Odata cu marirea portofoliului si cresterea volumelor de transport ale clientilor existenti a devenit tot mai stringenta nevoia de spatiu pentru acomodarea unui numar ridicat de colete. Masura de extindere a capacitatii logistice este in concordanta deplina cu strategia noastra de dezvoltare …

Articole similare

Ad