Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

O utilitara Opel pentru orice client

Cu doua piete majore in Europa – Germania si Marea Britanie – unde detine si unitati de productie, Opel nu se promoveaza prea intens pe pietele franco-italiene, pe care Renault (cu care imparte platformele de productie ale Movano/Master si Vivaro/Trafic) si Fiat (care produce pentru Opel modelul Combo pe platforma Doblo) sunt foarte puternice. Pentru ca modelele realizate in parteneriat cu Renault si Fiat sunt unele dintre cele mai versatile de pe piata, Opel investeste intr-o retea de carosieri-parteneri capabila sa ofere clientilor orice solutie specifica de transport, de la cel frigorific la vehicule specializate de interventie (politie, pompieri, ambulante, ateliere mobile de service etc.).
 

Astfel, clientul poate comanda la dealerii Opel atat sasiul si caroseria, cat si finantarea, pe anumite piete. Pentru a testa confortul, manevrabilitatea, siguranta si versatilitatea modelelor Opel, producatorul german a invitat presa luna trecuta la un test drive pe circuitul din Dudenhofen, din apropiere de Frankfurt.

Programul de conducere a inclus deplasarea de la aeroport la circuitul de testare cu un Movano, reinnoit impreuna cu Renault in urma cu doi ani, iar returul l-am parcurs la bordul unui Vivaro, care va fi reinnoit chiar in 2014. In jurul circuitului am mai avut posibilitatea de a conduce Combo, lansat anul trecut pe platforma noului Fiat Doblo, produs la Izmir (Turcia).
Movano ofera trei variante de ampatamente, tractiune pe puntea spate cu roti spate simple sau duble, precum si tractiune pe puntea fata, fiind disponibil cu masa maxima admisa de pana la 4,5 t si volum util de pana la 17 m3, ca furgon (in patru variante de lungime si trei inaltimi de acoperis), combi, autosasiu si cabina de echipaj (disponibile in trei variante de lungime), precum si modele autoplatforma (doua variante de inaltime a acoperisului si trei variante de lungime).
Vivaro ofera doua variante de ampatament si de inaltime a acoperisului, cu o capacitate maxima de incarcare de 8,4 m3 si o sarcina utila maxima de 1.207 kg. Gama de modele include furgon cu cabina simpla sau dubla, o autoplatforma ce ofera solutii de transport personalizate si variantele Combi pentru transport de persoane (modele Tour, cu o capacitate de noua locuri, si Life, cu un sistem flexibil de dispunere a scaunelor, cu patru sine si o bancheta complet rabatabila, precum si scaune glisante, ce pot fi indepartate). „Acoperisul Jumbo” arcuit, caracteristic cabinei Vivaro, creeaza senzatia de spatiu generos la interior, asigurand in acelasi timp vizibilitate excelenta si acces mai usor.
Iar Combo este un recordman in materie de: sarcina utila (maximum 1.000 kg inclusiv sofer), volum de incarcare (maximum 4,6 m3), inaltime redusa a pragului de incarcare (545 mm), lungimea spatiului de incarcare (3.400 mm cu scaunul pasagerului din fata pliat), latimea intre pasajele rotilor spate (1.230 mm) si deschiderea usilor din spate (1.455 mm inaltime, 1.231 mm latime).

Disponibil cu doua ampatamente pentru model

Articole similare