Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Mercedes-Benz Romania livreaza 145 de Sprinter catre Mediplus

Mercedes-Benz Romania, Centrul Autorizat de Vanzare si Service Autoklass Chitila si Mediplus, parte a grupului A&D Pharma, au incheiat un contract pentru vanzarea si livrarea a 145 de autovehicule comerciale Sprinter. Primele 20 au ajuns in Romania in iulie, urmand ca restul sa fie livrate pe parcursul anului si in 2014. In plus, in urma achizitiei, Mediplus a optat pentru servicii de intretinere si reparatii complete (pachetul de service Excellent), care vor fi furnizate de Mercedes-Benz Romania.
 

„Mediplus, lider pe segmentul de piata in care activeaza, este un partener cu care ne mandrim si cu care am dezvoltat de-a lungul timpului o relatie durabila. Decizia lor de a opta pentru Mercedes-Benz Sprinter, un adevarat etalon in clasa sa, ne onoreaza si vine ca o confirmare a parteneriatului de succes pe care il avem”, declara Ioana Lemnaru, sales&marketing manager Vans Mercedes-Benz Romania.
Mediplus, companie de top pe piata de distributie de medicamente din Romania, a optat pentru Mercedes-Benz Sprinter, de asemenea un lider in segmentul din care face parte. Dupa patru ani de colaborare cu Mercedes-Benz Romania, Mediplus isi mentine standardele ridicate cu care si-a obisnuit clientii si furnizorii, inlocuind 145 dintre …

Articole similare