Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Kögel isi intareste pozitia pe piata romaneasca, si nu numai

Deoarece perioada de dupa declansarea crizei economice a fost destul de tulbure pentru Kögel in Romania, iar din 2013 are aici un partener stabil, cu care colaboreaza pe alte piete de 20-25 de ani, am profitat de prezenta la Comtrans a lui Volker Seitz, directorul de comunicare si marketing al companiei, si a lui Wolfgang Schuster, membru in Consiliul Director si director de vanzari Kögel, pentru a vorbi despre tara noastra.
 

Am aflat, astfel, ca producatorul german va livra anul acesta in Romania 150-200 de unitati, „cel mai bun rezultat de dupa declansarea crizei economice“. Vanzarile Kögel in Romania au crescut mai mult decat a crescut piata de semiremorci de la noi, dar viitorul depinde si de cum va evolua economia tarii.
In total, compania a produs anul trecut 12.000 de unitati, cu circa 2.000 mai multe decat in 2011, iar pentru 2013 si-a propus 13.000, dar nu va atinge aceasta cifra – desi a avut cresteri mai mari decat cresterea pietei in mai mult de 50% din tarile Europei – pentru ca …

Articole similare